• “A la King’s League també es fa periodisme”

  Clàudia Fuertes
  -
  29 març, 2023

  Sembla que l’auge de la King’s League, la lliga de futbol de futbol 7 creada per Gerard Piqué que reuneix personalitats destacades del futbol i streamers d’Internet, només ha fet que començar. La Final Four d’aquesta competició es va celebrar al Camp Nou el diumenge 26 de març.

  Javier Saviola (dreta) en un partit de la King’s League.

  Amb una mitjana d’audiència de més de tres-cents mil espectadors per jornada des del canal oficial de Twitch, l’excapità del Barça ha aconseguit destacar una dinàmica de joc totalment diferent de la lliga de futbol tradicional. L’objectiu és afegir diversió i dinamisme als partits.

  Avui en dia, una de les coses que més funciona és la sobreestimulació. “A cada jornada s’introdueixen coses noves i això fa que l’audiència es mantingui”, apunta Albert Bermúdez, caster (narrador) de la King’s League.

  El president d’El Barrio reconeix que el periodisme tradicional està perdent força, i afegeix que «no és cap secret que la nova generació cada cop llegeix menys i veu menys la televisió. El que consumeixen és TikTok, YouTube, Twitch… Neixen pràcticament amb un mòbil entre les mans». 

  Plataformes com Twitch tenen molta varietat i reuneixen tota mena de contingut. A diferència dels mitjans tradicionals, aquestes plataformes no estan subjectes a cap mena d’empresa o de pressió política.

  Pots llegir l’article sencer a Report.cat

  Encara no hi ha comentaris, pots ser el primer

  Deixa el teu comentari

  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.