• La sobreinformació allunya els ciutadans

  Adrián Caballero
  -
  21 juny, 2022

  Hi ha una davallada important en l'interès per informar-se, segons el Digital News Report 2022. Des del Report.cat, setmanari digital del Col·legi de Periodistes, Adrián Caballero extreu les principals conclusions de l'estudi elaborat pel Reuters Institute for the Study of Journalism. 

  L'interès per les notícies a Espanya ha caigut trenta punts percentuals segons el Digital News Report 2022, l'informe anual del Reuters Institute for the Study of Journalism. Aquesta situació es repeteix a la majoria de països estudiats, però la baixada a Espanya és important: del 85% al 55% en només set anys. El document analitza l'estat del periodisme i el consum de notícies arreu del món. 

  Una altra de les conclusions destacades és que per primera vegada els escèptics davant les notícies superen aquells que hi confien (39% contra 32%). Això situa Espanya com un dels països del món on els seus ciutadans confien menys en les notícies que consumeix. El document també extreu que el percentatge d'usuaris que paguen per informar-se se situa al 12%. 

  Pots llegir l’article sencer a Report.cat

  Encara no hi ha comentaris, pots ser el primer

  Deixa el teu comentari

  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.