• Periodistes novel·listes

  Elisabet Cassà
  -
  13 octubre, 2023

  Per a molts periodistes la passió per posar paraules als fets i la realitat no es limita només a la publicació de notícies i informació. Molts periodistes, a mesura que desenvolupen les seves habilitats i avancen en la seva carrera, comencen a buscar noves maneres d'expressar-se de manera més àmplia i profunda.

  Marga Durá, periodista i escriptora de llibres com Guía para madres rebeldes

  Això és el que moltes vegades els impulsa a aventurar-se més enllà del format noticiós per convertir-se en novel·listes o escriptors de ficció.

  La novel·la, amb la seva llibertat creativa i la possibilitat d'explorar temes complexos i personatges detallats, ofereix una plataforma perfecta per als periodistes que desitgen alliberar-se de les restriccions de l'actualitat. Aquesta transició sovint és motivada pel desig de narrar històries més enllà dels titulars, de connectar emocionalment amb els lectors i d'explorar qüestions més profundes i filosòfiques.

  En aquest article del Report.cat Elisabet Cassà presenta a nou periodistes que a banda de l'exercici habitual de la professió, han publicat novel·les per drenar la seva necessitat de relatar.

  Pots llegir l’article sencer a Report.cat

  Encara no hi ha comentaris, pots ser el primer

  Deixa el teu comentari

  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.