• Si us va agradar Los archivos del Pentágono…

  20 febrer, 2018

  La pel·lícula "Los archivos del Pentágonono només ha estat nominada al premi Oscar a la Millor Pel·lícula, sinó que també ha encapçalat el primer lloc de la taquilla als cinemes espanyols. Molts periodistes s’han retrobat amb la professió gràcies a aquesta història sobre la lluita de la premsa lliure contra la censura. Des del Report.cat, setmanari digital del Col·legi, recomanem altres d’experiències audiovisuals similars.

  Escena de la pel·lícula Los archivos del Pentágono, d'Steven Spielberg

  La nova pel·lícula de Steven Spielberg, "Los archivos del Pentágono", gira entorn els esdeveniments que van succeir en 1971 en els principals diaris dels EE.UU. Aquesta pel·lícula, amb un repartiment encapçalat per Meryl Streep i Tom Hanks, està nominada a l'Oscar a la Millor Pel·lícula. Report.cat et presenta una selecció d'audiovisuals similars que no et pots perdre. 

  Algunes de les recomanacions que hem seleccionat són "Spotlight", coneguda com el darrer gran referent cinematogràfic al voltant del periodisme o "Je suis Charlie", que mostra les causes que van desencadenar l’atac terrorista contra Charlie Hebdo i que va deixar dotze víctimes mortals. 

  Pots llegir l’article sencer a Report.cat

  Encara no hi ha comentaris, pots ser el primer

  Deixa el teu comentari

  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.