• Tot el que es perd sense Barça TV

  Albert Malla Nicolauel
  -
  17 juliol, 2023

  El 27 d'abril, el FC Barcelona anunciava el tancament de Barça TV, la televisió que des del 1999 ha informat sobre l'actualitat blaugrana, una notícia que va agafar per sorpresa tant als treballadors com als teleespectadors.

  Mario Robert, a la dreta, en una imatge del programa Barça en Joc de Barça TV | Foto: Mario Robert

  Barça TV va documentar els primers passos d’un jugador argentí de tretze anys, procedent de Rosario, que acabava d’aterrar a Barcelona. Aquell jugador que acabaria convertint-se no només en el millor de l’equip sinó en el millor de la història. 

  Per aquests moments i molt més, la televisió blaugrana ha estat un referent del periodisme esportiu i ha vist passar a molts professionals del món de l'esport. Retransmetien els partits, realitzaven els resums, feien reportatges i entrevistes de totes les seccions esportives del club, i en definitiva donaven cobertura mediàtica a tot l'espectre del Barça.

  Dos mesos més tard, el divendres 30 de juny, Llorenç Tarrés, acompanyat de tota la plantilla, s'acomiadava dels teleespectadors i culers desitjant sort i èxits a tot l'equip, periodistes, productors, realitzadors, operadors de càmera, tècnics de so, grafistes, regidors... En total són vuitanta els treballadors que s'han quedat sense feina, tan sols catorze es queden al Barça. Ara, la direcció treballarà per trobar noves fórmules que donin cobertura a l'actualitat blaugrana.

  Pots llegir l’article sencer a Report.cat

  Encara no hi ha comentaris, pots ser el primer

  Deixa el teu comentari

  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.