• Vuit avantatges de la IA al periodisme (segons ChatGPT)

  ChatGPT
  -
  7 març, 2023

  Aquest article està escrit íntegrament per la intel·ligència artificial ChatGPT a partir de la premissa ‘escriu un article sobre els avantatges de ChatGPT per periodistes’.

  Article escrit per ChatGPT

  ChatGPT és un model de llenguatge generatiu de gran escala desenvolupat per OpenAI. Aquesta tecnologia pot ajudar als periodistes a fer més eficaç la seva feina. Aquí tens quatre avantatges del sistema en el món periodístic.

  1. Generació automàtica de contingut: ChatGPT és capaç de generar contingut de forma automàtica, sense la necessitat de cap intervenció humana.
  2. Investigació més eficaç: ChatGPT pot ajudar als periodistes a investigar de manera més eficaç. Això pot ser particularment útil per als periodistes que han de recopilar informació per a escriure notícies o articles.
  3. Resolució automàtica de preguntes: ChatGPT també pot ajudar als periodistes a respondre preguntes que els lectors o espectadors els plantegin.
  4. Generació de contingut per a les xarxes socials: Les xarxes socials són una part important del món del periodisme. ChatGPT pot ser útil en aquest sentit, perquè pot generar contingut per a les xarxes socials de forma automàtica.
  Pots llegir l’article sencer a Report.cat

  Encara no hi ha comentaris, pots ser el primer

  Deixa el teu comentari

  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.