El Col·legi organitza una tertúlia sobre l’assassinat de periodistes a Mèxic

 • Zuliana Lainez, periodista i membre del comitè executiu de la Federació Internacional de Periodistes, oferirà el proper dimarts, 30 de maig, una xerrada-tertúlia a la seu de Tarragona del Col·legi de Periodistes de Catalunya per parlar de la situació dels periodistes a Mèxic. En el que portem d’any, sis periodistes han estat assassinats a causa de la seva professió. La xifra puja a 105 periodistes des de l’any 2000. Gran part d’aquests assassinats resten impunes. 

  L’acte, obert al públic, portarà per títol “Periodisme a Mèxic #EnsEstanMatant. Entre el crim, la impunitat i la indiferència” i tindrà lloc a les 19.30 hores a la sala d’actes de la Demarcació de Tarragona del Col·legi de Periodistes de Catalunya (C/ August, 5, 1r 2a). La presentació anirà a càrrec de la presidenta de la demarcació, Sara Sans.

  Zuliana Lainez és editora d'Opinió del diari digital Crónica Viva. És secretària general de l'Associació Nacional de Periodistes del Perú. Pertany al Comitè Executiu de la Federació Internacional de Periodistes i forma part del Consell de Gènere de la Federació Internacional de Periodistes. També és secretària de Drets Humans de la Federació de Periodistes d'Amèrica Llatina i el Carib i és directora executiva de l'Observatori Llatinoamericà per a la Llibertat d'Expressió (ONA).
   

  Tarragona

  Carrer Emperador August, 5, 43003 Tarragona (Col·legi de periodistes de Tarragona - sala d'actes)
  30 maig, 2017 (19:30)