Visita guiada a l'exposició 'Nenhures'

 • El CPCLleida ha programat una visita guiada a l’exposició fotogràfica ‘Nenhures’, amb fotografies de la col·legiada Lele Sorribas i que se celebra en el marc del Festival Interfado que organitza l’Orfeó Lleidatà.

  Dia: dissabte 17 d’octubre

  Hora: 12 h. (Durada: 1 hora)

  Lloc: Cafè del Teatre Escorxador.

  Inscripcions: Al CPCLleida fins al 15 d’octubre.


  NENHURES / Lele Sorribas

  Hi ha llocs en què no reparem, són enlloc, que en portuguès es diu nenhures. Aquests llocs ens retornen imatges que parlen del buit, objectes inerts i sense vida. L'absència d'acció per la qual es caracteritzen funciona com a detonant de la inspiració i la malenconia. El temps congelat albira que un moment que forma part d’aquest “enlloc” està carregat d'albes, capvespres, vespres, converses d'altres indrets. Com el fado, que en els seus versos amaga una línia de vida encara que no canti a res concret, a allò que no es deixa veure i tan sols es sent.

  En mirar detingudament aquests espais d'absència, aquests "nenhures", Fado i lloc es troben i marquen un punt d'inflexió tant física com emocionalment. Nenhures ('Enlloc'), de Lele Sorribas, utilitza el llenguatge universal de les emocions i la fotografia com a via de comunicació.


  Lleida

  Carrer Roca Labrador, 2, bis, 25003 Lleida
  17 octubre, 2015 (12 hores)