• 10 anys d'excel·lència en comunicació

  19 abril, 2018

  La Càtedra Internacional URV/Repsol d'Excel·lència en Comunicació col·labora en el cicle Experiència de Periodista, organitzat per la Demarcació de Tarragona del Col·legi de Periodistes, des de la seva primera edició, l’any 2009.

  El director del complex de Repsol a Tarragona atén els periodistes
  Autor:
  Repsol

  El rector de la Universitat Rovira i Virgili (URV), Josep Anton Ferré, la directora general de Comunicació de Repsol, Begoña Elices, el director de la Càtedra, Jordi Farré, i el director del Complex Industrial de Tarragona, Josep Francesc Font, han signat la renovació del conveni de col·laboració que Repsol manté amb la Càtedra Internacional URV/Repsol d’Excel·lència en Comunicació. La companyia contribuirà amb 100.000 euros els propers tres anys perquè la Càtedra, creada l’any 2007, segueixi desenvolupant activitats de formació, recerca i divulgació científica en l’àmbit de la comunicació social.

  L’acte amb motiu del 10è aniversari de la creació de la Càtedra s’ha celebrat el 18 d'abril al Paranimf de la URV. En el decurs d’aquest acte, s’ha renovat el conveni que dona continuïtat a les activitats de la Càtedra i el periodista Lluís Foix, ha pronunciat la conferència “El periodisme en temps de canvi”.

  En els seus 10 anys d’existència, la Càtedra Internacional URV/Repsol d’Excel·lència i Comunicació ha publicat 63 articles en revistes d’impacte, 14 llibres i desenes de capítols, ha atorgat 54.000 € en beques a alumes del MASTERDEC, ha aconseguit que se li aprovessin 79 sol·licituds en convocatòries competitives, ha realitzat 25 estades de recerca internacional, se li han reconegut 24 acreditacions (de la Generalitat i el Ministeri) i ha defensat 20 tesis doctorals.

  Actualment, la URV té en marxa 14 càtedres per a la difusió del coneixement i la innovació en diferents àmbits, des del desenvolupament sostenible a la innovació empresarial, passant per l’habitatge o la privadesa de dades, en col·laboració amb diferents empreses i institucions del territori.

  La Càtedra Internacional URV/Repsol d'Excel·lència en Comunicació, que té com a missió la generació i socialització del coneixement en l'àmbit de la comunicació social des d'una perspectiva centrada en l'excel·lència, col·labora en el cicle Experiència de Periodista, organitzat per la Demarcació de Tarragona del Col·legi de Periodistes, des de la seva primera edició, l’any 2009.

  Des de llavors, ha comptat amb la participació de Xavier Graset, Josep Capella, Ferran Espasa, Josep M. Martí, Pilar Aymerich, Joan Salvat, Milagros Pérez Oliva, Jordi Basté, Pepe Baeza, Josep Cuní, Rosa M. Calaf, Xevi Xirgu, Llibert Teixidó, Màrius Serra, Carles Capdevila, Rafael López-Monné, Raquel Sans, Antoni Coll, Ramon Besa, Fàtima Llambrich, Antoni Bassas, Josep Martí Gómez, Sergi Vicente, Cristina Puig, Xavier Aldekoa, Toni Clapés, Ramón Lobo, Joaquín Luna, Yolanda López, Ernesto Ekaizer, Mònica Terribas, Victor Amela, Esther Vera, Joel Mestre, Jordi Borràs, Patrícia Plaja, Jordi Baró i Joan M. Pou.

   

  • Tríptic Experiència de periodista 2009

  Encara no hi ha comentaris, pots ser el primer

  Deixa el teu comentari

  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.