• 17 de maig: debat d’alcaldables a Manresa

  5 maig, 2023

  La Demarcació Catalunya Central del Col·legi de Periodistes, Ràdio Manresa-Ser, Canal Taronja TV, Regió 7, Nació Manresa i El Pou de la Gallina organitzen conjuntament el debat. Serà moderat per les periodistes Aina Font i Tània Rodríguez. Es farà a l'Espai Plana de l'Om i, a més a més, es podrà seguir en directe per Canal Taronja TV.

  L'últim debat d'alcaldables, a l'IES Lluís de Peguera.
  Autor:
  Salvador Redó.

  El debat electoral entre 9 dels alcaldables a l'Ajuntament de Manresa se celebrarà a l’Espai Plana de l’Om, el dimecres 17 de maig, a les 7 de la tarda, i és obert al públic en general. Serà moderat per les periodistes Aina Font (Nació Manresa) i Tània Rodríguez (Canal Taronja).

  El debat durarà una hora i mitja i comptarà amb la participació de Marc Aloy (ERC), Ramon Bacardit (Junts per Manresa), Anjo Valentí (PSC), Roser Alegre (Fem Manresa), Andrés Rojo (Ciutadans), Joan Vila (Impulsem Manresa), Ana Querol (Manresa en Comú), Josep Lluís Javaloyes (Partit Popular) i Sergi Perramon (Front Nacional de Catalunya).

  Al debat, en un format dinàmic, es tractaran temes com les infraestructures i la mobilitat, cultura i esports, serveis socials, immigració o ocupació, entre d’altres. Després d’una primera ronda de preguntes, i per donar un respir, es donarà pas a diverses qüestions curioses sobre la ciutat en un to més distès, que ens permetran descobrir què en saben els candidats sobre la ciutat.

  En directe i reemissions per Canal Taronja i Ràdio Manresa

  El debat es podrà seguir, en directe, a partir de les 19 h a través de Canal Taronja. El mateix dia 17 de maig se’n farà una reemissió (22.00 h) i es podrà tornar a veure el dijous 18 de maig (a les 11 h i a les 23h), dissabte 20 de maig (a les 13h i a les 23.30h) i diumenge 21 de maig (9h).

  També el dissabte 20 de maig es podrà escoltar per Ràdio Manresa (12 h a 13.30 h).

  Encara no hi ha comentaris, pots ser el primer

  Deixa el teu comentari

  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.