• 6a edició de les jornades "Formentera 2.0"

  8 març, 2018

  Els col·legiats i col·legiades gaudeixen d'un 25% de descompte en la inscripció a les jornades de noves tecnologies, comunicació i cultura digital que se celebra a Formentera del 3 al 6 de maig. Cal introduir el codi que s'adjunta a la newsletter del Col·legi.

  Formentera 2.0 és una trobada amb experts en creativitat, noves tecnologies i comunicació 2.0 en un entorn únic: l'illa de Formentera. Les masterclass són una oportunitat per a obrir la mentfomentar l'intercanvi d'idees i coneixement i conèixer les novetats del món digital. La 6a edició de la jornada tindrà lloc del 3 al 6 de maig i les inscripcions estan obertes fins al dia 25 d'abril

  La trobada està dirigida a periodistes, amants de la comunicació i màrqueting digital, creatius, emprenedors, institucions, departaments de comunicació, community managers, gestors de continguts, blocaires, professionals independents que volen comunicar els seus projectes o empresa, persones curioses i amants del món digital que vulguin compartir talent i coneixement en un espai pròxim com és Formentera 2.0. Les jornades es desenvolupen en diferents espais de l'illa que faciliten la interrelació entre tots els assistents fomentant el networking i les relacions professionals. Una ocasió per compartir talent, coneixement i veure les últimes tendències en el món digital al costat de professionals de referència.

  L'edició d'enguany comptarà amb la presència dels següents ponents: Sarah Harmon, responsable de Linkedin Iberia; Lluís Alsina, responsable d'innovació i digital de GestMusic; Toni Sellés, fundador de Vasava; Glòria Molins, responsable global experiències Airbnb; Covadonga Noguerol, directora de mitjans d'Estrella de Galicia i Álvaro Morales, responsable d'innovació i mitjans de Carat. 

  Per a més informació: http://formentera20.com/

  2 Comentaris

  1. (no verificat)
   Bon dia; Sóc estudiant de primer de periodisme i precol.legiat al Col.legi. Tinc dret al descompte en la inscripció? Gràcies
  2. Francesc Xavier Puig García
   Si. Posat en contacte amb els organitzadors directament.

  Deixa el teu comentari

  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.