• 7a edició Formentera 2.0

  17 desembre, 2018

  Aprofita el 25% de descompte en la inscripció a les jornades de noves tecnologies, comunicació i cultura digital que se celebra a Formentera del 2 al 5 de maig. 

  Formentera 2.0 és una trobada amb experts en creativitat, noves tecnologies i comunicació 2.0 en un entorn únic: l'illa de Formentera. Les masterclass són una oportunitat per a obrir la mentfomentar l'intercanvi d'idees i coneixement i conèixer les novetats del món digital. La 7a edició de la jornada tindrà lloc del 2 al 5 de maig i els col·legiats i col·legiades podeu apuntar-vos amb un 25% de descompte

  La trobada està dirigida a periodistes, amants de la comunicació i màrqueting digital, creatius, emprenedors, institucions, departaments de comunicació, community managers, gestors de continguts, bloguers, professionals independents que volen comunicar els seus projectes o empresa, persones curioses i amants del món digital que vulguin compartir talent i coneixement en un espai pròxim com és Formentera 2.0. Les jornades es desenvolupen en diferents espais de l'illa que faciliten la interrelació entre tots els assistents fomentant el networking i les relacions professionals. Una ocasió per compartir talent, coneixement i veure les últimes tendències en el món digital al costat de professionals de referència.

  L'edició d'enguany comptarà de moment amb la presència dels següents ponents: Macarena Rey, CEO de Shine Iberia; Ana Gea, sòcia fundadora de la revista Gràffica; Anaïs Pérez, directora de comunicació i assumptes públics de Google España i Portugal.

  Encara no hi ha comentaris, pots ser el primer

  Deixa el teu comentari

  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.