• Acord comercial amb Cal Soldat

  17 març, 2022

  Busques una casa rural a Catalunya per gaudir de les teves vacances? Els col·legiats i col·legiades tenen un 15% de descompte en l'allotjament i restauració al Conjunt Rural de Cal Soldat del Pallars Jussà. Cal acreditar la pertinença al Col·legi de Periodistes amb el carnet col·legial. 

  Gaudeix d'un descompte de 15% a la teva estada al Conjunt Rural Cal Soldat acreditant la condició de membre del Col·legi

  El Col·legi de Periodistes de Catalunya signa un acord amb el Conjunt Rural de Cal Soldat per oferir un 15% de descompte als col·legiats i col·legiades a la seva estada. L'acord també contempla conidicions especials per a les activitats com ara visitar el Castell i la Col·legiata de Mur, fer un tast en alguns cellers de la zona o viure una experiència astronòmica al Centre d'Observació de l'Univers. Per gaudir de l'oferta és imprescindible acreditar el carnet de col·legial en vigor.

  Cal Soldat està situat al poble de Collmorter (Pallars Jussà) en una posició elevada que proporciona una panoràmica impressionant sobre la Conca de Tremp. El Conjunt Rural combina l’autenticitat del seu origen, un petit poble recuperat amb més de dos segles d’història i d’un entorn paisatgístic únic amb totes les comoditats del millor allotjament. Els periodistes col·legiats podreu gaudir de 6 cases independents equipades amb cuina, menjador, rentadora, televisió, calefacció i aire condicionat amb una capacitat global de 24 places

  L’indret, per la seva màgica situació geogràfica, convida tant al descans i al relaxament com a la pràctica d’activitats de natura com l’observació de fauna i flora i la pràctica del senderisme i altres esports d’aventura. La casa rural també ha estrenat recentment l’Espai Museum, un museu etnològic amb peces molt curioses que aprofundeix en la vida i la història dels antics habitants de la zona.

  Contacte i reserves

  Telèfons: 620 415 536 (Rosa)

  Encara no hi ha comentaris, pots ser el primer

  Deixa el teu comentari

  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.