• Ajuda'ns a triar el Premi Portaveu 2018

  2 octubre, 2018

  Els col·legiats i col·legiades poden escollir entre Francina Martí, presidenta de l'Associació de Mestres Rosa Sensat; Òscar Camps, fundador de Proactiva Open Arms ONG; Manolo Tomás, portaveu de la Plataforma en Defensa de l'Ebre i Antonio Carmona, portaveu de Renfe a Catalunya. La data límit per escollir el vostre candidat és el 9 d'octubre. 

  El Premi Portaveu és un guardó que entrega el Col·legi de Periodistes i al que no cal presentar-se. La persona premiada serà triada a través d'un sistema de votació pel conjunt dels col·legiats i col·legiades a partir de quatre propostes prèviament seleccionades i aportades pel Grup de Treball de Gabinets de Comunicació. Si esteu interessats/des, podeu participar des d'aquest enllaç. Recordeu que només es pot votar una única vegada. Les quatre candidatures triades pels membres del Grup de Treball per optar als premis d'enguany són aquestes:

  • Francina Martí, presidenta de l'Associació de Mestres Rosa Sensat, per la seva reivindicació per impulsar una escola pública de qualitat amb la dedicació de tots els docents, famílies i ciutadans de Catalunya. 
  • Òscar Camps fundador de Proactiva Open Arms ONG, per la seva extraordinària tasca, sobre el terreny, de salvament de vides humanes, com de sensibilització i conscienciació del problema de les persones refugiades.
  • Manolo Tomás, portaveu de la Plataforma en Defensa de l'Ebre, per la visibilització de la seva lluita en defensa del futur de les Terres de l'Ebre a partir de la nova cultura de l'aigua. 
  • Antonio Carmona, portaveu de Renfe a Catalunya, per la seva disposició, entrega i transparència a l'hora d'atendre mitjans i periodistes davant de qualsevol situació. 

  Participa en l’enquesta! La data límit per escollir el teu candidat és el 9 d'octubre

  L'acte de lliurament dels X Premis Gabinets de Comunicació tindrà lloc el pròxim dimarts 16 d'octubre a la Sala Apolo. Recordeu que podeu confirmar la vostra assistència a través de comunicacio@periodistes.cat (nom, cognoms i DNI). PLACES LIMITADES!

  Encara no hi ha comentaris, pots ser el primer

  Deixa el teu comentari

  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.