• Coneix el propers cursos del Col·legi!

  18 setembre, 2017

  Amb els nostres cursos podràs iniciar-te en el codi font i fer petits retocs en la producció informativa, millorar l’estil per escriure a les xarxes, generar més continguts amb el mòbil, aprofundir en el Linkedin per a empreses o en les tècniques del community manager, entre d’altres.

  Aprèn a llegir codi font

  Dt, dc i dj 26, 27 i 28 de setembre i 3, 4 i 5 d’octubre (de 17:00 a 18:30). Barcelona

  En un entorn en què s’exigeix cada vegada més als creadors de contingut online, aquest curs, a càrrec de Carlos J. Campo, vol que el participant pugui enfrontar-se al codi font d’una pàgina web sense que li sembli un galimaties. Es pretén que pugui resoldre per si mateix petits problemes tècnics que poden donar-se en la seva producció, sense que li calgui el suport de programadors o tècnics per solucionar-los.

  Webinar:  Consells per escriure a Facebook i Twitter

  Dimecres 27 de setembre (de 15:30 a 16:30). On-line

  Els missatges que penges a Twitter i Facebook arriben als teus usuaris tal i com tu vols? Per millorar l’efectivitat de les teves accions cal saber que cada xarxa social té unes característiques específiques que fan que necessitem adaptar el nostre llenguatge per tal que el nostre missatge aconsegueixi els seus objectius. Sílvia Llombart ens donarà uns consells bàsics i trucs molt útils.

  Generació de continguts periodístics per al mòbil

  Divendres 29 de setembre i 6 d’octubre (de 10:30 a 13:30). Barcelona

  L'objectiu d'aquest curs, dirigit per Jordi Flamarich, és fer un recorregut i reflexionar sobre què es podria fer i què s'està fent avui dia amb el mòbil com a canal de consum de continguts. La tecnologia mòbil ens obre tot un món de possibilitats, també als qui es dediquen a informar i generar continguts, i conèixer millor el canal ens pot ajudar a afrontar el nostre futur professional amb més garanties.

  Linkedin per a empreses

  Dimecres 4 d’octubre (de 10:00 a 14:00). Barcelona

  Linkedin és la millor plataforma professional per a empreses i, tot i així, és a la que menys suc se li treu. En aquest curs impartit per Pilar Yépez, els participants podran descobrir com enfocar el perfil de la seva empresa a Linkedin, com promocionar els seus productes i serveis i, per descomptat, con plantejar i aterrar el pla de continguts i l’estratègia a la xarxa social professional que més eines posa al servei de l’empresa.

  Community Manager – Nivell avançat

  Dilluns 9 i 16 d’octubre (de 09:30 a 14:30). Barcelona

  En aquest curs, Enrique San Juan ens mostrarà les xarxes socials més importants que utilitza el periodista per comunicar-se amb la comunitat online i desenvoluparà casos pràctics en els principals canals: Facebook,Twitter, Youtube, Instagram i Snapchat. Els participants han de tenir uns coneixements consolidats de l’ús de les diferents xarxes socials i un mínim d’experiència en la seva gestió orientada a l’àmbit corporatiu o professional.

  Grups de treball:
  Formació

  Encara no hi ha comentaris, pots ser el primer

  Deixa el teu comentari

  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.