• Consulta els guanyadors dels 23ns Premis Ràdio Associació

  23 març, 2023

  Entre els guardonats de la 23na edició dels Premis Ràdio Associació hi ha els col·legiats Toni Clapés i Eduard Boet. El lliurament dels guardons se celebrarà el 20 d'abril, a les 19:30h, a l'Auditori de l'ONCE de Barcelona. 

  Ràdio Associació de Catalunya ha anunciat els guanyadors i guanyadores dels 23ns Premis Ràdio Associació, aquest matí a la seu de Barcelona del Col·legi de Periodistes de Catalunya
  Font:
  Ràdio Associació de Catalunya

  Ràdio Associació de Catalunya ha anunciat els guanyadors i guanyadores dels 23ns Premis Ràdio Associació, aquest matí a la seu de Barcelona del Col·legi de Periodistes de Catalunya. L'edició d'enguany ha rebut més de cent candidatures d'arreu del territori de parla catalana. L'acte de lliurament se celebrarà el pròxim dijous 20 d'abril, a les 19.30h, a l’auditori de l’ONCE i estarà presentat per Jair Domínguez, Neus Rossell i en Peyu. 

  L'edició d'enguany reconeix els grans programes contenidor que presenten la informació mitjançant múltiples espais d'entreteniment i d'actualitat. Aquest és el cas del col·legiat d'honor Toni Clapés, qui ha dirigit els programes "Versió Original" i "Versió RAC1". El periodista ha liderat durant vint-i-cinc anys les tardes radiofòniques del país. 

  Per això el jurat ha decidit atorgar-li el Premi al Millor Professional. Clapés ha sabut construir un univers particular i coral, on el talent, la informació i l'entreteniment d'un equip molt potent han esdevingut referents de la vida diària dels oients.

  El periodista col·legiat Eduard Boet i Domènech ha estat reconegut amb una menció d'honor per la seva trajectòria com a periodista en diverses emissores de ràdio i televisió catalanes que ha anat des de l'àmbit de la informació esportiva al general amb professionalitat i rigor. El Consell Rector de Ràdio Associació de Catalunya també ha reconegut Rafael Turia, Magda Llurba Martínez i Joan Lluís Garcia del Moral Torres. El jurat ha estat presidit per Carles Solà, i format per Joan Manuel Tresserras, Imma Tubella, Assumpció Maresma i Jordi Margarit.

  Els guanyadors i guanyadores dels 22ns Premis Ràdio Associació han estat: 

  • Millor Professional: Toni Clapés i Casals
  • Premi a l'Excel·lència: "El Suplement" - Catalunya Ràdio 
  • Guardó 1924: "Jasmine & Jambo"
  • Millor Programa de Ràdio: "Podríem fer-ho millor" - À Punt Mèdia
  • Mencions de qualitat al Millor Programa de Ràdio: "La Sotana"
  • Millor Programa de Ràdio Local: "Com ho veus?" (Ràdio Igualada)
  • Mencions de qualitat al Millor Programa de Ràdio Local: "Coblejant" (Ràdio Calella Televisió) 
  • Premi a la Innovació: Plataforma audiovisual La Xarxa + 
  • Mencions de qualitat al Premi a la Innovació: "L'informatiu Viral" (Associació Escola de Ràdio i Periodisme Digital de l'Empordà) 
  • Premi a la Inclusió: "Sí, i què?" (Ràdio Palafrugell). 
  • Mencions Premi a la Inclusió: "Entre Avui i demà. Cròniques des d'Etiòpia" (IB3 Ràdio) 
  • Mencions d'honor: Eduard Boet i Domènech, Rafael Turia, Magda Llurba Martínez i Joan Lluís Garcia del Moral Torres. 

  Encara no hi ha comentaris, pots ser el primer

  Deixa el teu comentari

  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.