• El 2017 del Col·legi de Periodistes de Catalunya en xifres

  18 desembre, 2017

  El Col·legi de Periodistes de Catalunya ha fet un recull de les dades dels serveis que ofereix i mostra una valoració positiva dels resultats, amb l'esperança de mantenir i millorar els resultats el pròxim any!

   

  Per finalitzar l’any, el Col·legi de Periodistes de Catalunya ha fet una infografia d’aquest 2017 sobre els serveis que ofereix als seus col·legiats. Aquest any s’han afegit ofertes laborals, s’han millorat els cursos de formació i documents per ampliar el coneixement dels col·legiats. 

  El Centre de Formació i Desenvolupament, que té com a objectiu principal oferir cursos, presencials i en línia, per formar els periodistes al llarg de tota la seva trajectòria professional, ha organitzat més de 130 cursos entre totes les demarcacions de Catalunya. En total s’han dedicat 540 hores de formació entre els 976 alumnes que han participat durant l’any.

  El Centre de Documentació Montserrat Roig ofereix més de 7.500 documents amb servei de préstec i reserva perquè puguin estar al dia a dia de tot el que passa al món de la comunicació. El Centre de Documentació ha mantingut i millorat les xifres de l’any passat. Aquest 2017 s’han fet un total de 456 préstecs i s'han consultat més de 1.600 peces.

  La Borsa de Treball ajuda als col·legiats a trobar ofertes de treball que s’adaptin als seus requisits i és un dels serveis més útils segons els col·legiats. Aquest servei ha publicat durant l’any 132 ofertes i hi ha hagut + de 3.000 inscripcions.  A més, s’han afegit 79 empreses noves.

  Pel que fa al Report.cat, el setmanari digital del Col·legi, permet als periodistes col·legiats la possibilitat d’escriure articles per tal que la seva tasca periodística guanyi visibilitat. S'han publicat en total 50 articles durant l’any, els quals han obtingut més de 14.000 visites i hi han hagut més de 20.000 pàgines vistes. Els tres articles més consultats són: “La salut mental dels periodistes”, “L’edició gràfica, assetjada” i “Quatre alternatives a les apps de transcripció”.

  Documents relacionats

  Encara no hi ha comentaris, pots ser el primer

  Deixa el teu comentari

  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.