• El Col·legi de Periodistes signa un acord amb Eix Estels

  24 abril, 2018

  Busques un servei de colònies per aquest estiu? Eix Estels t'ofereix un gran ventall de possibilitats per als teus fills i la teva família. 

  El Col·legi de Periodistes arriba a un acord amb Eix Estels per oferir una sèrie d'avantatges per a tots els membres del col·lectiu: precol·legiats, col·legiats i treballadors. Per poder gaudir dels avantatges és important destacar que s'hauran de realitzar telefònicament, excepte la reserva de les places de les colònies d'estiu (via link). Caldrà acreditar la pertinença a través del carnet col·legial, la targeta de presentació o equivalent.

  1. Colònies d'estiu: Membres del CPC que tinguin fills, per a la contractació de les colònies d’estiu. Reserva la teva plaça aquí

  Avantatges:

  • Canal directe i personalitzat per a la contractació de les colònies en línia.
  • 30€ de descompte directe a tots els participants. Descompte acumulable a promocions de 2 germans o 2 setmanes contractades.
  • Obertura de places en prevenda i campanya Regala una “ #coloniEstiu Box per Reis”.

  2. #ColoniesFamiliars: Adreçada a tot el col·lectiu. En el marc del servei de #ColoniesFamiliars *Escapades Per a tu (inclosos fills, amics dels fills, pares i mares dels amics, si fos el cas). Tota la informació de les colònies familiars d’Eix Estels es pot consultar a http://www.eixestels.com/turisme-familiar/turisme-en-grup/

  Avantatges:

  • Persona de contacte assignada dins l’Equip del Departament Comercial per a atendre les demandes.
  • 10% de descompte en el preu d’adult i 5% de descompte en el preu de nen/a en qualsevol data (incloses les considerades de Temporada Alta).
  • Obertura de places en prevenda per a les dates especials (Castanyada, ponts, Cap d’any, Setmana Santa). 

  3. Adreçada a col·lectius als quals pertanyin els membres del CPC o al mateix Col·legi de Periodistes de Catalunya. Opció d’utilitzar una de les  instal·lacions d’Eix Estels per a la realització d’un acte de l’organització. Servei a mida (amb activitats o sense, amb menús especials, etc.). La informació sobre les cases i serveis es pot consultar al web d’Eix Estels. http://www.eixestels.com

  Avantatges:

  • Persona de contacte assignada dins l’Equip del Departament Comercial per a atendre les demandes.
  • 10% de descompte en Temporada Baixa i 5% de descompte en Temporada Alta.

  Eix Estels és un projecte personal enfocat a l’excel·lència, on la qualitat, la seguretat, l’aprenentatge i la diversió són els 4 pilars bàsics que regeixen tots els seus serveis.Ofereixen experiències en cases de colònies aque es troben en ple contacte amb al natura amb l’objectiu de viure i conviure.

  Contacte: 93 265 27 86

  Encara no hi ha comentaris, pots ser el primer

  Deixa el teu comentari

  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.