• El Col·legi organitza una jornada informativa amb el cap de la comandància de la Guardia Civil a Tarragona

  12 desembre, 2018

  La Demarcació de Tarragona del Col·legi de Periodistes ha organitzat avui una jornada informativa sobre la Guardia Civil adreçada als periodistes. A la mateixa, hi han intervingut el tinent coronel cap de la comandància de Tarragona, Vicente Luengo, i els agents de la Guardia Civil, Faustino Herreros i Juan Antonio Román.

   

  Més d'una desena de periodistes, en representació dels seus respectius mitjans (Catalunya Ràdio, TV3, La Vanguardia, Més Tarragona, Tarragona Digital, Nació Digital, RAC 1, Agència Catalana de Notícies, Cadena SER, TAC 12 i República Checa) no s'han volgut perdre aquesta fructífera jornada, que ha servit per conèixer millor el funcionament de la Guardia Civil a la demarcació, així com la figura del tinent coronel de la comandància de Tarragona.

  Durant una hora i mitja, els periodistes han pogut seguir la intervenció dels diferents comandaments del cos de seguretat. Després, s’ha obert un torn de paraula en què els assistents han pogut plantejar totes aquelles preguntes que han considerat adients.

  La presidenta de la Demarcació de Tarragona del Col·legi de Periodistes, Coia Ballesté, ha valorat molt positivament l'acte d'avui, destacant que aquest tipus de trobades fomenta el coneixement mutu i la confiança entre les fonts informatives i els redactors dels mitjans, el que redunda en un millor servei a la ciutadania.

  La jornada ha comptat amb el màxim comandament de la Guardia Civil a Tarragona
  Autor:
  Laura Casadevall

  Encara no hi ha comentaris, pots ser el primer

  Deixa el teu comentari

  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.