• El Congrés de Periodisme d'Osca es presenta a la seu del Col·legi de Periodistes de Catalunya a Lleida

  16 març, 2022

  Els col·legiats i col·legiades disposen d'un 25% de descompte en el preu de l'entrada presencial.

  D'esquerra a dreta: Guillem Suau, Fernando Mongay i Rafa Gimena
  Autor:
  Gladys Soler
  Font:
  CPC Lleida

  El director del Congrés de Periodisme d'Osca, Fernando García Mongay, ha presentat aquest matí a la seu de la Demarcació de Lleida del Col·legi de Periodistes de Catalunya (CPC Lleida), la XXIII edició d'aquesta trobada professional que es durà a terme els dies 24 i 25 de març. El director Fernando García Mongay, ha estat acompanyat per en Rafa Gimena Molina, president del CPC Lleida, ha agraït l'oportunitat de presentar als periodistes catalans la XXIII edició de la trobada professional, que aquest any veu incrementada la participació lleidatana amb l'assistència d'alumnes del Grau en Periodisme i Comunicació de la Universitat de Lleida. En aquest sentit, el professor de l'assignatura Periodisme Digital, Guillem Suau Gomila, ha confirmat que una trentena d'alumnes de la UdL es traslladaran fins al congrés la setmana vinent. Per la seva banda, Gimena ha agraït "les facilitats que el congrés posa a l'abast dels estudiants i professionals catalans amb descomptes especials en la inscripció a aquest congrés."

  La directora del diari El País, Pepa Bueno, inaugurarà el congrés i, per una altra banda, la cloenda d'aquesta edició es farà a través d'una conversa entre els periodistes Xavier Fortes, qui condueix l'informatiu 'La noche en 24 horas' de TVE, i Ignacio Escolar, director de elDiario.es.

  El congrés desenvoluparà una agenda amb més de 12 activitats entre conferències, taules rodones, tallers i converses. També hi haurà un espai pels nous projectes periodístics. La importància del periodisme de vi, el paper de la dona en l'actualitat esportiva, l'explosió del periodisme gastronòmic i la reinvenció dels informatius en televisió seran algunes de les temàtiques que protagonitzaran les jornades.

  L'edició d'enguany tornarà al seu format original, com a format presencial, però també oferirà la possibilitat de participar en línia.

  Els membres del Col·legi de Periodistes de Catalunya poden assistir-hi presencialment per 90 euros (25% de descompte sobre l'entrada general) i virtualment per només 20 euros. Per gaudir del descompte caldrà adjuntar una còpia del carnet col·legial.

  Aquest congrés té com a principal objectiu fer reflexió, anàlisi, debat, coneixement i formació entorn de la transformació digital que viu el periodisme en el segle XXI.

  Podeu veure la programació al web del congrés.

  Grups de treball:
  Formació

  Encara no hi ha comentaris, pots ser el primer

  Deixa el teu comentari

  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.