• El periodista de TV3, Jordi Pons, narrarà avui a Berga l' "Off the record" de la cobertura del 9N

  11 novembre, 2014
  El redactor expert en política explicarà com s'han cuit les notícies de la consulta en una xerrada que tindrà lloc avui dijous, dia 13, a la biblioteca Ramon Vinyes i Cloet, de Berga. L'acte és organitzat per la Demarcació Catalunya Central del Col·legi
  El periodista a la sala de premsa del govern català
  El periodista a la sala de premsa del govern català

  Els mitjans de comunicació han estat el camp de batalla entre els govern de Catalunya i Madrid en el procés de la consulta del 9N, l’espai de foc creuat entre les formacions polítiques partidàries i contràries a la iniciativa independentista. Al mig de les declaracions i dels esdeveniments de gran transcendència per al futur de Catalunya, els periodistes han hagut de treballar les notícies per informar l’opinió pública. Una tasca que han exercit sent conscients del moment clau en què està immers el país. Però què s’ha amagat en les hores prèvies d’escriure les cròniques i entrar en directe per a la televisió? Quin ha estat el lligam entre els periodistes i els polítics en els darrers mesos? Amb quins paràmetres i criteris s’ha preparat la informació diària?

  El periodista de Guardiola de Berguedà, Jordi Pons, que integra l’equip de la secció de Política del servei d’informatius de Televisió de Catalunya, serà present a la Biblioteca Ramon Vinyes i Cluet de Berga per respondre aquestes qüestions. L’acte, organitzat per la Demarcació Catalunya Central del Col·legi de Periodistes de Catalunya (CPC), se celebrarà dijous 13 de novembre a les 8 del vespre i és obert a tothom.

  En la xerrada que porta per títol “L’off the record del 9N”, Pons narrarà com ha viscut en primera persona, i com a professional de la informació, el procés que ha desembocat en la consulta alternativa. El periodista guardiolenc explicarà vivències clau per entendre el moment que estem vivint i com s’ha elaborat la informació a la televisió pública catalana.

  Jordi Pons, rostre habitual dels Telenotícies, cobreix la informació política per a Televisió de Catalunya i ha narrat els principals esdeveniments polítics de Catalunya des de l’any 2001. També ha exercit ocasionalment de corresponsal al País Basc.

  Encara no hi ha comentaris, pots ser el primer

  Deixa el teu comentari

  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.