• Els cursos de juny de la Demarcació Catalunya Central

  25 maig, 2018

  "Com aconseguir subscriptors per al teu mitjà digital" i "Escriptura creativa" són els dos cursos de formarció que s'organtizaran el mes de juny a la seu de la Demarcació Catalunya Central del CPC. Mira els enllaços per obtenir-ne tota la informació.

  Aula de formació de la Demarcació Catalunya Central
  Autor:
  A.V.

  Com aconseguir subscriptors per al teu mitjà digital. 20 de juny, de 15.00 a 20.00

   Una de les estratègies més importants en el model de negoci dels mitjans digitals és la de la diversificació de les vies d’ingressos. És molt arriscat dependre només d’una via, com per exemple la publicitat, segons s’ha pogut comprovar a molts mercats.

  Aquest curs pretén mostrar estratègies seguides per mitjans de tot el món per augmentar els ingressos procedents dels usuaris. S’analitzaran tendències generals i es repassaran casos concrets on els mitjans estan aconseguint subscriptors, socis o donants.

  Escriptura creativa. 26 de juny, de 9.00 a 15.00

  Per als professionals de l’escriptura, redactar diàriament de manera creativa sobre diverses temàtiques segons el client i aconseguir seduir al lector per tal que segueixi llegint més enllà del primer paràgraf és tot un repte. A través d’aquesta formació, els assistents aprendran a desbloquejar la seva creativitat; detectaran els punts de millora dels seus continguts; i començaran a dotar l’escriptura d’intencionalitat i emocions amb l’objectiu de que els seus continguts siguin atractius i diferencials.

  Informació d’interès:

  Tots els cursos se celebraran a l’aula de formació de la seu de la demarcació, Plana de l’Om, 6, primera planta, de Manresa. 

  Les inscripcions es fan online.

  Els cursos són oberts a tots els professionals interessats en el món de la comunicació, siguin periodistes o no, siguin col·legiats o no.

  Els cursos són gratuïts per als col·legiats en atur i són bonificables per a les persones que treballen per a una empresa (sempre que el curs tingui un mínim de 2 hores i es faci la sol·licitud 10 dies abans). Per tramitar la bonificació es pot enviar un correu a cfd@periodistes.cat amb les dades de l’alumne i de l'empresa.

  Encara no hi ha comentaris, pots ser el primer

  Deixa el teu comentari

  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.