• Els propers cursos t’interessaran!

  11 febrer, 2020

  Amb aquestes formacions podràs millorar la teva comunicació a través de la càmera, les xarxes i el màrqueting digital, explorar el treball del reporterisme freelance, gestionar les relacions amb els mitjans, o conèixer com funcionen les peticions d’informació pública i el dret penal i penitenciari.

  Taller de directes

  Barcelona. Divendres 14 i 25 de febrer (de 09:30h a 14:30h)
  Girona. Dimarts 10 i 17 de març (de 09:30h a 14:30h)

  El curs, dirigit per Ana González Tadeo, ofereix les eines necessàries per intervenir en directe davant les càmeres de televisió i a través del micròfon, amb rigor, claredat i proximitat amb l’espectador. Es treballen tant el discurs com l’expressió verbal i corporal amb una metodologia molt pràctica i grups reduïts. Els aprenentatges són també aplicables a stand-ups i treball a plató.

  Com treballa un reporter freelance?

  Barcelona. Dimarts 18 de febrer (de 15:30h a 20:30h)

  En aquest taller teòric i pràctic de periodisme freelance, impartit per Ana Salvá,es donaran pautes i consells per poder desenvolupar amb èxit una activitat professional en l'àmbit internacional, passant per l'elaboració d'una agenda de contactes i diverses formes de finançament dels projectes.

  Com gestionar les relacions amb els mitjans de comunicació

  Barcelona. Dimecres 19 i 26 de febrer (de 09:30h a 14:30h)

  Aquesta formació, dissenyada per Josep M. Brugués, proporciona les eines necessàries per afrontar amb èxit qualsevol intervenció davant un mitjà de comunicació, en fer de portaveu o haver de gestionar entrevistes, o per parlar davant altres tipus d’audiència.

  Taller de Facebook

  Barcelona. Dimecres 19 de febrer (de 10:00h a 14:00h)

  En aquest taller introductori, Pilar Yépez explicarà les principals característiques i funcionalitats de Facebook. S'adreça principalment als professionals sèniors i forma part d'un cicle de cursos sobre xarxes socials en què posteriorment es tractaran Instagram i Linkedin.

  Workshop sobre Petició d'informació pública

  Barcelona. Dilluns 24 de febrer (de 15:30h a 18:30h)
  Girona. Divendres 20 de març (de 10:00h a 13:00h)

  La llei de Transparència catalana permet als periodistes fer peticions d'informació pública per explicar històries periodístiques sobre aspectes socials, econòmics, mediambientals, etc. d’àmbit local. Karma Peiró ens ajudarà a conèixer els mecanismes i la manera més adient per aconseguir aquesta informació que serà única i exclusiva.

  Dret penal i penitenciari per a periodistes

  Barcelona. Dimarts 25 de febrer i 3 de març (de 09.30h a 14.30h)

  L’objectiu del curs, coorganitzat amb el Col·legi de l’Advocacia de Barcelona, és donar al periodista les eines bàsiques per interpretar les resolucions i les notícies que surten de l’àmbit judicial amb rigor, conèixer el vocabulari jurídic i aportar el context necessari per fer les notícies més comprensibles.

  Com dissenyar un pla de màrqueting digital

  Barcelona. Dimecres 26 de febrer i 4 de març (de 09:30h a 14:30h)

  En aquest curs, a càrrec de Pilar Yépez, fixarem les bases de com elaborar un pla de màrqueting en l’entorn digital que ens permeti marcar un camí clar, amb objectius específics i mesura de resultats i repassarem totes les eines estratègiques on-line que podem posar a treballar per al compliment d’aquests objectius.

  Gestió de YouTube Studio per a periodistes. Com treure'n profit

  Barcelona. Dijous 27 de febrer (de 09:30h a 14:30h)

  YouTube és la plataforma de vídeos que molts usuaris utilitzen per mantenir-se al fil de la notícia o bé estar al corrent de campanyes corporatives, entre altres opcions. En aquest curs, dirigit per Ivan Comas, t'ajudarem a potenciar aquest canal, com a periodista, comunicador o gestor de continguts.

  Grups de treball:
  Formació

  Encara no hi ha comentaris, pots ser el primer

  Deixa el teu comentari

  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.