• Taller de Facebook

  Objectius del curs

  Aquest curs pertany a l'itinerari anomenat Aula Sènior, que vol proporcionar eines i habilitats útils per als sèniors, tant per al seu ús professional com personal. Comencem amb un cicle d’introducció a les xarxes socials, seleccionant les més utilitzades: Twitter, Facebook, Instagram i Linkedin. S’explicaran les principals característiques i funcionalitats de cada xarxa en diferents sessions. S’ensenyarà a crear perfils i es mostraran les seves possibilitats per aprofitar-les al màxim.

  Programa

  • Què és Facebook
  • El meu perfil a Facebook
  • Els amics i connexions
  • Els grups i les seves possibilitats
  • Com funciona Facebook
  • Com treure partit a Facebook

  Metodologia

  Es combinarà la teoria amb la pràctica. Crearem els perfils a classe, en cas de no estar creats, i treballarem directament sobre ells. És recomanable assistir als quatre tallers i poder així fer un recorregut complet d’introducció a les xarxes socials, però és possible apuntar-se a qualsevol dels tallers de forma independent.

  Destinataris

  Professionals sènior que volen conèixer les xarxes socials des d’una perspectiva d’usuari. És un curs d’introducció i per tant no és necessari tenir un coneixement previ de la matèria.

  NOTA*

  Les persones que s’apuntin als quatre tallers alhora tindran un 12,5 % de descompte sobre el preu global. Per poder gaudir d’aquest descompte, cal notificar-ho al correu cdf@periodistes.cat o a través del telèfon 933171920.

  Professors

  Pilar Yépez Molina

  Licenciada en Publicidad y Relaciones Públicas. Directora creativa y socia fundadora de Úbica Below, agencia especialista en marketing y comunicación digital. Profesora y ponente desde hace más de 15 años en cursos especializados de esta materia para diferentes entidades y universidades.