Cursos per a empreses i organitzacions


 • Les empreses i les organitzacions poden inscriure els seus empleats als cursos que tenim programats o bé sol·licitar formacions a mida. Els cursos es poden adaptar a les necessitats formatives de cada client i es poden realitzar bé a les aules del Centre de Formació o a les seus de les empreses si són presencials, o fer-los on line en directe o en diferit a través de la nostra plataforma d'e-learning.

  Tenim més de cent cursos disponibles que es poden fer a mida, com ara "Taller d'Intel·ligència Arficial: tècniques de generació de continguts", “Elaboració d’un pla de comunicació”, “Comunicació de crisi”, “Formació de portaveus”, “Eines per crear contingut gràfic”, “Producció de vídeos i retoc fotogràfic amb el  mòbil”,“Community Manager”, "Estratègia avançada en xarxes socials", "Tècniques de redacció i elaboració de newsletters", "Narratives multimèdia", "Pla de màrqueting de continguts", entre d'altres.  Aquí trobareu una relació de cursos realitzats.

  Tots els nostres cursos són bonificables . Si necessiteu més informació o voleu una proposta personalitzada, podeu contactar amb nosaltres al telèfon 93.317.19.20 o a través del correu electrònic cfd@periodistes.cat

  Aquí trobareu el catàleg amb tots els nostres serveis formatius adaptables a les necessitats del client. 


  Edicions obertes


  Edicions futures