Cursos per a empreses i organitzacions


 • Les empreses i les organitzacions poden inscriure els seus empleats als cursos que tenim programats o bé sol·licitar formacions a mida. Els cursos es poden adaptar a les necessitats formatives de cada client i es poden realitzar bé a les aules del Centre de Formació o bé a les seus de les empreses.

  Tenim més de cent cursos disponibles que es poden fer a mida, com ara “Elaboració d’un pla de comunicació”, “Comunicació de crisi”, “Formació de portaveus”, “Infografia”, “Producció de vídeos”,“Community Manager”, "Directes per TV", "Comunicació intuïtiva dins els equips",  entre d'altres. Podeu accedir a tota l'oferta formativa.

  Podem ajudar-vos amb els tràmits necessaris per bonificar la formació a l'empresa i realitzar el curs amb el mínim cost . Si necessiteu més informació o voleu una proposta personalitzada, podeu contactar amb nosaltres al telèfon 93.317.19.20 o a través del correu electrònic cfd@periodistes.cat

  També vam crear un conjunt de cursos bonificables de 10 hores, que ja s'han realitzat en diverses edicions i que es poden repetir periòdicament a petició del client per permetre que tots els treballadors d’una organització puguin fer-lo, sense perjudicar la dinàmica de la seva feina diària ni l’activitat de l’empresa.

  Els cursos amb els seus programes detallats són aquests:

  Aquí trobareu el catàleg amb tots els nostres serveis formatius adaptables a les necessitats del client. 


  Edicions obertes


  Edicions futures