Cursos per a empreses i organitzacions


 • Les empreses i les organitzacions poden inscriure els seus empleats als cursos que tenim programats o bé sol·licitar formacions a mida. Els cursos es poden adaptar a les necessitats formatives de cada client i es poden realitzar bé a les aules del Centre de Formació o a les seus de les empreses si són presencials, o fer-los on line en directe o en diferit a través de la nostra plataforma d'e-learning.

  Tenim més de cent cursos disponibles que es poden fer a mida, com ara “Elaboració d’un pla de comunicació”, “Comunicació de crisi”, “Formació de portaveus”, “Edició d'infografies i mapes interactius”, “Producció de vídeos amb el  mòbil”,“Community Manager”, "Estratègia avançada en xarxes socials", "Tècniques de redacció", "Narratives multimèdia", "Aplicacions de la Intel·ligència artificial", entre d'altres.  Aquí trobareu la relació completa de cursos.

  Tots els nostres cursos són bonificables . Si necessiteu més informació o voleu una proposta personalitzada, podeu contactar amb nosaltres al telèfon 93.317.19.20 o a través del correu electrònic cfd@periodistes.cat

  Aquí trobareu el catàleg amb tots els nostres serveis formatius adaptables a les necessitats del client. 


  Edicions obertes


  Edicions futures