• Demarcacions
 • El Col·legi de Periodistes organitza un curs d’anglès de nivell intermedi de 25 hores a la seva seu a Barcelona, a partir de l’octubre, gratuït per als seus membres. 

  Nous webinars i cursos cada setmana!

  El Centre de Formació i Desenvolupament del Col·legi t'ofereix cursos online i webinars que pots fer des de casa: aprofita aquests dies per aprendre i ampliar el teu currículum! 

  El jurat ha destacat la versatilitat del periodista al llarg de la seva trajectòria professional. Des del Col·legi de Periodistes de Catalunya felicitem el periodista per aquest nou reconeixement. 

  El col·legiat i ninotaire ha mort als 71 anys. L'actual junta del Col·legi de Periodistes de Catalunya vol donar tot el seu suport a familiars, amics i companys.

  Podcàsting, canvi climàtic i periodistes que s'han passat a la política són alguns dels debats que tindran lloc en la jornada organitzada per l'Asociación de Periodistas de Aragón i l'Ajuntament d'Osca. Apunta-t'hi gratuïtament i no et perdis les ponències i tallers del pròxim 1 i 2 d'octubre. 

  Assisteix gratuïtament a les jornades per a reactivar l’economia de les empreses i la recuperació de l’ocupació i el talent. El recinte de Montjuïc de la Fira de Barcelona és l'espai escollit per a reunir emprenedors, pimes i autònoms entre el 21 i 23 de setembre. Aconsegueix gratuïtament la teva entrada. 

  Simona Levi / Xnet / Robert Guixaró / Max Carbonell / Gemma Palau / Elizabeth Bodi / Gemma García

  El llibre Fake you. Fake news i desinformació (Raig Verd, 2019) és un projecte dirigit per Simona Levi –impulsora de la plataforma d’activisme digital Xnet– que analitza com governs, partits polítics, importants mitjans de comunicació, corporacions i grans fortunes participen de la manipulació informativa, així com de les retallades de la llibertat d’expressió. En aquestes pàgines, reproduïm alguns extractes del capítol dedicat a la producció de fake news i a l’ecosistema informatiu que sovint fa possible que hi tinguin recorregut.

  Jordi Benavente

  Tots els periodistes tenen al llarg de la trajectòria professional una sèrie de temes que, per una raó o altra, han quedat a mig camí. Són treballs que es queden en l’aire perpètuament o que, senzillament, són impossibles de realitzar per una qüestió de pressupost, manca de fonts o de temps, entre altres raons. Son històries, en definitiva, que no surten mai del cap dels creadors, però que l’acompanyen sempre més com un tema inacabat, irrealitzable, impossible de tirar endavant.  Aquest reportatge –el millor del darrer trimestre de 2019 del  Report.cat–, se centra en alguns d’aquests projectes frustrats.

  Eudald Coll

  Des de fa un temps, molts dels actors del Procés sovint no tenen rostre ni identitat perquè s’amaguen darrere unes paraules en clau o unes sigles. I és que enmig d’una persecució política, policial i judicial implacable als líders independentistes, moltes persones han optat per actuar sense donar la cara. Però, com afecta aquest fet la feina diària dels nombrosos professionals de la informació? I fins a quin punt això condiciona la informació que donen?

  Francesc Ponsa

  El politainment es refereix a la combinació de la informació política i l’entreteniment. Des del Report.cat, setmanari digital del Col·legi de Periodistes, Francesc Ponsa ens revela com programadors i polítics es beneficien de l’espectacle a la petita pantalla.

  Martí Figueras

  Els premis Pulitzer són el principal llegat de l'editor i periodista hongarès. Des del Report.cat, setmanari digital del Col·legi de Periodistes, Martí Figueras ens explica els seus inicis. 

  Com monetitzar el teu propi contingut

  Edicions obertes:
  Internet

  Técnicas de Escritura Creativa

  Edicions obertes:
  Internet

  Crea i edita vídeos amb el teu mòbil

  Edicions obertes:
  Internet

  Introducción a la Analítica web

  Edicions obertes:
  Internet

  Borsa de treball

  14/09/2020 Barcelona
  10/09/2020 Barcelona
  04/09/2020 Barcelona
  04/09/2020 Barcelona