• Junta Tarragona

  La llista que encapçalava, formada per Esteve Giralt, Josep Baiges, Manel Sastre, Mercè Ribé i Ruth Troyano, va ser l'única que es va presentar.

  La Càtedra Internacional URV/Repsol d'Excel·lència en Comunicació col·labora en el cicle Experiència de Periodista, organitzat per la Demarcació de Tarragona del Col·legi de Periodistes, des de la seva primera edició, l’any 2009.

  experiència periodista

  El cicle de conferències s’emmarca en el conveni de col·laboració entre la Demarcació de Tarragona del Col·legi de Periodistes i Repsol, que s’ha renovat per cinquena vegada.

  La Càtedra Internacional URV/Repsol d'Excel·lència en Comunicació celebra 10 anys des de la seva constitució amb un acte formal que tindrà lloc el proper dimecres, 18 d’abril, a les sis de la tarda al Paranimf de la Universitat Rovira i Virgili.   

   

  L’esdeveniment ha posat sobre la taula diverses qüestions relacionades amb el món sanitari i el de la comunicació per promoure l’anàlisi i el debat

  El periodista i escriptor Francesc Canosa, membre de la junta del Col·legi de Periodistes, ha presentat als col·legiats de la Demarcació de Tarragona, aquest dimecres, 12 de juliol, la col·lecció 'Història del periodisme de Catalunya', un repàs actualitzat a 400 anys d'història del periodisme català que els col·legiats poden adquirir a un preu especial.

  Adrián Caballero

  Cristina Cifuentes va anunciar una querella contra els dos periodistes que van publicar la informació que revelava que el Màster que havia obtingut a la Universitat Rey Juan Carlos contenia notes falsificades. Hem de patir els periodistes cada cop que publiquem una investigació o revelem una informació com la de Cifuentes? Adrián Caballero ens ho explica al Report.cat, setmanari digital del Col·legi. 

  Jordi Rovira

  Aquell periodista que als anys noranta llegia tot el que podia sobre la imatge de la lluita política dels catalans en la premsa estrangera, un quart de segle després s’ha convertit en la persona que ha aglutinat un major nombre d’adhesions en la premsa de tot el món. Jordi Rovira ens explica al Report.cat, setmanari digital del Col·legi, el canvi sofert, en especial, en la premsa alemanya respecte al Procés després d’anys de reticències i prejudicis.

  El blockchain aposta per compartir informació de manera massiva
  Àlex Barnet

  El blockchain o cadena de blocs proposa un ecosistema digital per publicar i comercialitzar continguts sense mitjans ni intermediaris financers

  Marta Arbós

  El 10 de novembre, el Col·legi de Periodistes va organitzar la “Jornada sobre la precarietat laboral” amb intervencions i taules rodones que van oferir una fotografia més exacta de la situació. També es va donar a conèixer una enquesta, impulsada des del Col·legi, amb dades actualitzades sobre la situació laboral dels professionals i es va presentar una campanya –“Gratis no treballo”– destinada a denunciar les empreses que fan ofertes abusives.

  Anna Galdón

  Els verificadors de dades, un perfil a les redaccions tan important en alguns països com inexistent i desconegut a casa nostra. Internet ha tornat a posar sobre la taula la professió que va viure l'època daurada als anys cinquanta, de la mà de revistes com The New Yorker o Der Spiegel.

  Tarragona

  Carrer Emperador August, 5, 43003 Tarragona
  977 24 54 54
  977 24 54 54
  secretaria-tarragona@periodistes.org
  De dilluns a divendres de 9:00h a 15:00h

  Actes de premsa