Jornades i Conferències


 • S’inclouen sota aquest nom activitats que no tenen el format habitual d’un curs, però que també tenen una clara voluntat formativa. Es tracta de trobades de periodistes, xerrades en què diversos professionals del sector comparteixen experiències o actes informatius. Fins ara s’han programat jornades i conferències sobre temes com ara les noves narratives digitals o les cooperatives.


  Edicions obertes


  Edicions futures


  Articles relacionats

  La periodista i fotoperiodista Anna Surinyach, especialitzada en temes de migració, refugiats i drets humans, participarà dilluns, 2 de març, en el cicle de conferències Experiència de Periodista.

  Els periodistes Danae Boronat, Anna Surinyach, Txell Feixas i David Jiménez participaran en la dotzena edició del cicle de conferències Experiència de periodista, que organitza la Demarcació de Tarragona del Col·legi de Periodistes de Catalunya, amb el patrocini de Repsol i la col·laboració de la Càtedra Repsol/URV d’Excel·lència en Comunicació l’Ajuntament de Tarragona.

  El periodista i col·legiat Chal Jiménez presentarà el seu últim llibre amb un seminari pràctic per definir i desenvolupar els teus millors talents. L'acte tindrà lloc el pròxim 5 de març a les 18:30h a la seu del Col·legi de Periodistes. Activitat gratuïta. 

  Aprèn a com transversalitzar l'enfocament de gènere i basat en els drets humans a les cobertures mediàtiques de crisis humanitàries, conflictes i situacions de refugi. La formació tindrà lloc els dies 4 i 5 de febrer, de 15:30 h. a 18:30h, a la seu de Barcelona del Col·legi de Periodistes. Activitat oberta i gratuïta per a tothom. 

  Apunta't a aquest curs per aprendre a interpretar les resolucions i conèixer el vocabulari jurídic. Per formalitzar la inscripció, cal enviar un correu electrònic a mmoron@icab.cat.

  Inscriu-te en aquest curs i coneix algunes de les tècniques per millorar les teves intervencions davant un mitjà de comunicació. Per formalitzar la inscripció, cal enviar un correu electrònic a cfd@periodistes.cat

  El Col·legi de Periodistes de Catalunya- Demarcació de Lleida (CPCLleida) ) va celebrar ahir dimecres, dia 21 de novembre, per quart any consecutiu el Dia Mundial de la Televisió declarat per les Nacions Unides l'any 1996, amb la col·laboració de 17 televisions lleidatanes i una programació d'activitats especials, sent el protagonista un taller de televisió davant del públic a l'IEI - Institut d’Estudis Ilerdencs- organitzat pel CPC Lleida.

  Inscriu-te a aquest curs gratuït de primers auxilis amb un format de taller pràctic i que vol proporcionar uns coneixements bàsics d’atenció sanitària immediata als periodistes. Vine el pròxim dimecres 24 i dijous 25 d'abril a la seu de Barcelona del Col·legi de Periodistes. 

  El periodista d’investigació Carlos Enrique Bayo pronunciarà una conferència aquest dilluns, 4 de març (19h), a la Casa Canals de Tarragona (C/ Granada, 11), en el marc de l’onzena edició del cicle de conferències Experiència de periodista.

  Vine el pròxim dimarts 30 d’octubre, a les 12:00h a la seu del Col·legi de Periodistes i intercanvia les teves idees i contacta amb col·laboradors per desenvolupar projectes o negocis. Hem convidat també Jordi Masvidal d'AFISEC a fer una xerrada per explicar les novetats fiscals i laborals per als freelance i autònoms. Cal confirmar l'assistència a cfd@periodistes.cat

  La seguretat i la salut de les persones depèn de les primeres atencions rebudes en cas d’emergència. Els periodistes, i en particular aquells que han de desenvolupar la seva feina en llocs aïllats sense serveis mèdics a prop, davant de grans catàstrofes, o corresponsals en països en conflicte, poden trobar-se en situacions d’emergència on saber actuar davant d’un accident és primordial per a una recuperació ràpida.

  Una vintena de col·legiats s’han trobat en la Primera Trobada de Networking per explicar alguns dels seus projectes i intercanviar opinions per desenvolupar-los i complementar-los.