Jornades i Conferències


 • S’inclouen sota aquest nom activitats que no tenen el format habitual d’un curs, però que també tenen una clara voluntat formativa. Es tracta de trobades de periodistes, xerrades en què diversos professionals del sector comparteixen experiències o actes informatius. Fins ara s’han programat jornades i conferències sobre temes com ara les noves narratives digitals o les cooperatives.


  Edicions obertes


  Edicions futures


  Articles relacionats

  El Col·legi de Periodistes de Catalunya- Demarcació de Lleida el proper 21 de novembre commemorarà  per sisè any consecutiu el Dia mundial de la Televisió declarat per les Nacions Unides l’any 1996, amb la col·laboració de diversos i diverses professionals de mitjans públics i privats del territori de Lleida a través de dos tallers de televisió adreçats a escolars de la ciutat de Lleida i que tindrà lloc a l’Auditori Enric Granados- organitzat pel CPC Lleida-.

  Crisis i emergències als social media

  El Col·legi de Periodistes de Catalunya, en col·laboració amb la Universitat Pompeu Fabra, presenten un curs especialitzat en eines per cobrir crisis i emergències als social media. El curs presencial i gratuït pels col·legiats se celebrarà el 9 i el 17 de novembre de 10:00 h a 13:00 h a la Facultat de Comunicació de la UPF. Places exhaurides!

  El Col·legi de Periodistes de Catalunya i el Col·legi de Professionals de la Ciència Política i de la Sociologia de Catalunya ofereixen conjuntament una formació especialitzada en la planificació, el disseny i la gestió de projectes finançats per la Unió Europea. El postgrau s'impartirà de manera presencial els dimarts de 16.00 h a 20.00 h i les classes començaran el pròxim 18 d'octubre. Els col·legiats i col·legiades tenen un preu especial. 

  El Col·legi de Periodistes de Catalunya i el Col·legi de Professionals de la Ciència Política i de la Sociologia de Catalunya ofereixen conjuntament una formació especialitzada en l'anàlisi, la manipulació i la representació gràfica de grans volums de dades. El postgrau s'impartirà de manera presencial els dissabtes de 9.00 h a 14.00 h i les classes començaran el pròxim 15 d'octubre. Els col·legiats i col·legiades tenen un preu especial. 

  El Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya posa a disposició dels col·legiats i col·legiades nous cursos subvencionats, en modalitat d'Aula Virtual, sobre resolució de conflictes, eines de Google, plans d'igualtat i gestió de l'estrès. Les places són limitades així que és imprescindible fer la preinscripció als cursos a través de cfd@periodistes.cat. Aquests cursos estan destinats a treballadors/es adscrits al Règim General, autònoms/es i persones en situació d’atur.

  El director de Catalunya Ràdio serà el proper 22 de novembre a la societat El Círcol de Reus per parlar sobre els nous formats d'àudio i la ràdio pública

  El 10 de juny tindrà lloc a l’Espluga de Francolí (Conca de Barberà) la jornada “Incendis forestals: com ens preparem per informar sobre aquesta emergència i els seus efectes en la població i les infraestructures?”, adreçada a periodistes en actiu i en què hi prendran part experts d’emergències i gestors del territori.

  La Demarcació de Tarragona del Col·legi de Periodistes de Catalunya i la Societat El Círcol de Reus han arribat a un acord per a la creació del Club Mèdia, un fòrum off the record que, a partir del mes de juny, aplegarà periodistes i personatges públics per tractar temes d’interès comú.

  Jornada sobre cooperativisme i precarietat

  La Demarcació de Tarragona del Col·legi de Periodistes de Catalunya dóna suport a la trobada per a professionals de la comunicació programada el proper 24 de maig al Teatre El Magatzem (Tarragona) amb l’objectiu de posar sobre la taula el cooperativisme com a fórmula per a dignificar el sector del periodisme i la comunicació.

  Apunta't als cursos de formació subvencionats sobre habilitats directives, llei de protecció de dades, plans d'igualtat i mindfulness, gratuïts per als col·legiats i col·legiades. Les places són limitades així que és imprescindible fer la preinscripció als cursos. 

  El Col·legi de Periodistes i Barcelona Activa comencen una nova edició de l'itinerari d’orientació en la recerca de feina, format per quatre sessions formatives gratuïtes. Aquest itinerari se celebrarà els dilluns 7, 14, 21 i 28 de juny de 18:30 h a 19:30 h i està destinat exclusivament a col·legiats i col·legiades. [ACTIVITAT ANUL·LADA]

  La Demarcació de Tarragona del Col·legi de Periodistes de Catalunya us convoca a una trobada off the record amb David García Blancas, director general de negoci de PortAventura.