Jornades i Conferències


 • S’inclouen sota aquest nom activitats que no tenen el format habitual d’un curs, però que també tenen una clara voluntat formativa. Es tracta de trobades de periodistes, xerrades en què diversos professionals del sector comparteixen experiències o actes informatius. Fins ara s’han programat jornades i conferències sobre temes com ara les noves narratives digitals o les cooperatives.


  Edicions obertes


  Edicions futures


  Articles relacionats

  Inscriu-te a aquest curs gratuït de primers auxilis amb un format de taller pràctic i que vol proporcionar uns coneixements bàsics d’atenció sanitària immediata als periodistes. Vine el pròxim dimecres 24 i dijous 25 d'abril a la seu de Barcelona del Col·legi de Periodistes. 

  El periodista d’investigació Carlos Enrique Bayo pronunciarà una conferència aquest dilluns, 4 de març (19h), a la Casa Canals de Tarragona (C/ Granada, 11), en el marc de l’onzena edició del cicle de conferències Experiència de periodista.

  Vine el pròxim dimarts 30 d’octubre, a les 12:00h a la seu del Col·legi de Periodistes i intercanvia les teves idees i contacta amb col·laboradors per desenvolupar projectes o negocis. Hem convidat també Jordi Masvidal d'AFISEC a fer una xerrada per explicar les novetats fiscals i laborals per als freelance i autònoms. Cal confirmar l'assistència a cfd@periodistes.cat

  La seguretat i la salut de les persones depèn de les primeres atencions rebudes en cas d’emergència. Els periodistes, i en particular aquells que han de desenvolupar la seva feina en llocs aïllats sense serveis mèdics a prop, davant de grans catàstrofes, o corresponsals en països en conflicte, poden trobar-se en situacions d’emergència on saber actuar davant d’un accident és primordial per a una recuperació ràpida.

  Una vintena de col·legiats s’han trobat en la Primera Trobada de Networking per explicar alguns dels seus projectes i intercanviar opinions per desenvolupar-los i complementar-los.

  El pròxim dimarts, 13 de març, a les 19:00h, s'inaugura a la seu de Casa Àsia el cicle de conferències a càrrec dels corresponsals dels mitjans de comunicació espanyols a l'Àsia. El corresponsal espanyol a l'Àsia, Zigor Aldama, inaugurarà el cicle amb la conferència "Xina, la revolució que ens aclapara".

  L'Associació de Periodistes Europeus i la Fundació del Diario de Madrid organitzen el diàleg 'La construcció del relat'. La jornada tindrà lloc el pròxim 22 de febrer a les 12:00h a la seu del Col·legi de Periodistes.

  La Mobile Week Barcelona és una iniciativa del Mobile World Capital que es vol convertir en un espai de reflexió sobre la transformació digital a través de l'art, la ciència i la tecnologia. El pròxim 21 de febrer tindrà lloc una xerrada gratuïta sobre com la transformació digital ha impactat en la democratització de la informació i la veracitat de les fonts i el contingut.

  Si ets autònom i vols saber quins són els aspectes que has de tenir en compte en el teu negoci, inscriu-te en aquest curs del pròxim 13 de desembre. Descobreix la importància de controlar les teves finances, però sobretot d'entendre-les. 

  Aquesta setmana ha començat la vuitena edició del programa “la premsa a les escoles” que arribarà a un total de 70 centres de ensenyament i prop de 3.500 alumnes de secundària de tota Catalunya. 

  La jornada 'Noves Narratives. Repensant el periodisme multimèdia i multiplataforma', que es va celebrar el passat dijous dia 20 de març al Col·legi de Periodistes, va servir per explorar diverses experiències periodístiques innovadores.

  Ramon Torrents, director del diari Contrapunt i David Guàrdia, fundador del projecte de Fetasantfeliu han participat aquest dimarts a la jornada ‘Muntem una Cooperativa’, organitzada pel Col·legi de Periodistes.