Jornades i Conferències


 • S’inclouen sota aquest nom activitats que no tenen el format habitual d’un curs, però que també tenen una clara voluntat formativa. Es tracta de trobades de periodistes, xerrades en què diversos professionals del sector comparteixen experiències o actes informatius. Fins ara s’han programat jornades i conferències sobre temes com ara les noves narratives digitals o les cooperatives.


  Edicions obertes


  Edicions futures


  Articles relacionats

  Si ets autònom i vols saber quins són els aspectes que has de tenir en compte en el teu negoci, inscriu-te en aquest curs del pròxim 13 de desembre. Descobreix la importància de controlar les teves finances, però sobretot d'entendre-les. 

  Aquesta setmana ha començat la vuitena edició del programa “la premsa a les escoles” que arribarà a un total de 70 centres de ensenyament i prop de 3.500 alumnes de secundària de tota Catalunya. 

  La jornada 'Noves Narratives. Repensant el periodisme multimèdia i multiplataforma', que es va celebrar el passat dijous dia 20 de març al Col·legi de Periodistes, va servir per explorar diverses experiències periodístiques innovadores.

  Ramon Torrents, director del diari Contrapunt i David Guàrdia, fundador del projecte de Fetasantfeliu han participat aquest dimarts a la jornada ‘Muntem una Cooperativa’, organitzada pel Col·legi de Periodistes.

  El 23 de maig el Col·legi de Periodistes va organitzar una jornada per a col·legiats/des per informar els autònoms sobre com gestionar les seves cobertures, facilitant-los les eines adequades des d’un vessant pràctic i senzill.