Jornades i Conferències


 • S’inclouen sota aquest nom activitats que no tenen el format habitual d’un curs, però que també tenen una clara voluntat formativa. Es tracta de trobades de periodistes, xerrades en què diversos professionals del sector comparteixen experiències o actes informatius. Fins ara s’han programat jornades i conferències sobre temes com ara les noves narratives digitals o les cooperatives.


  Edicions obertes


  Edicions futures


  Articles relacionats

  El 10 de juny tindrà lloc a l’Espluga de Francolí (Conca de Barberà) la jornada “Incendis forestals: com ens preparem per informar sobre aquesta emergència i els seus efectes en la població i les infraestructures?”, adreçada a periodistes en actiu i en què hi prendran part experts d’emergències i gestors del territori.

  La Demarcació de Tarragona del Col·legi de Periodistes de Catalunya i la Societat El Círcol de Reus han arribat a un acord per a la creació del Club Mèdia, un fòrum off the record que, a partir del mes de juny, aplegarà periodistes i personatges públics per tractar temes d’interès comú.

  Jornada sobre cooperativisme i precarietat

  La Demarcació de Tarragona del Col·legi de Periodistes de Catalunya dóna suport a la trobada per a professionals de la comunicació programada el proper 24 de maig al Teatre El Magatzem (Tarragona) amb l’objectiu de posar sobre la taula el cooperativisme com a fórmula per a dignificar el sector del periodisme i la comunicació.

  Apunta't als cursos de formació subvencionats sobre habilitats directives, llei de protecció de dades, plans d'igualtat i mindfulness, gratuïts per als col·legiats i col·legiades. Les places són limitades així que és imprescindible fer la preinscripció als cursos. 

  El Col·legi de Periodistes i Barcelona Activa comencen una nova edició de l'itinerari d’orientació en la recerca de feina, format per quatre sessions formatives gratuïtes. Aquest itinerari se celebrarà els dilluns 7, 14, 21 i 28 de juny de 18:30 h a 19:30 h i està destinat exclusivament a col·legiats i col·legiades. [ACTIVITAT ANUL·LADA]

  La Demarcació de Tarragona del Col·legi de Periodistes de Catalunya us convoca a una trobada off the record amb David García Blancas, director general de negoci de PortAventura.

  La periodista i fotoperiodista Anna Surinyach, especialitzada en temes de migració, refugiats i drets humans, participarà dilluns, 2 de març, en el cicle de conferències Experiència de Periodista.

  Els periodistes Danae Boronat, Anna Surinyach, Txell Feixas i David Jiménez participaran en la dotzena edició del cicle de conferències Experiència de periodista, que organitza la Demarcació de Tarragona del Col·legi de Periodistes de Catalunya, amb el patrocini de Repsol i la col·laboració de la Càtedra Repsol/URV d’Excel·lència en Comunicació l’Ajuntament de Tarragona.

  El periodista i col·legiat Chal Jiménez presentarà el seu últim llibre amb un seminari pràctic per definir i desenvolupar els teus millors talents. L'acte tindrà lloc el pròxim 5 de març a les 18:30h a la seu del Col·legi de Periodistes. Activitat gratuïta. 

  Aprèn a com transversalitzar l'enfocament de gènere i basat en els drets humans a les cobertures mediàtiques de crisis humanitàries, conflictes i situacions de refugi. La formació tindrà lloc els dies 4 i 5 de febrer, de 15:30 h. a 18:30h, a la seu de Barcelona del Col·legi de Periodistes. Activitat oberta i gratuïta per a tothom. 

  Apunta't a aquest curs per aprendre a interpretar les resolucions i conèixer el vocabulari jurídic. Per formalitzar la inscripció, cal enviar un correu electrònic a mmoron@icab.cat.

  Inscriu-te en aquest curs i coneix algunes de les tècniques per millorar les teves intervencions davant un mitjà de comunicació. Per formalitzar la inscripció, cal enviar un correu electrònic a cfd@periodistes.cat