• Taller de Twitter

  Objectius del curs

  Aquest curs pertany a un nou itinerari, anomenat Aula Sènior, que vol proporcionar eines i habilitats útils per als sèniors, tant per al seu ús professional com personal. Comencem amb un cicle d’introducció a les xarxes socials, seleccionant les més utilitzades: Twitter (Dimarts 11 de febrer, de 10.00h a 14.00h), Facebook (Dimecres 19 de febrer, de 10.00h a 14.00h), Instagram (Dimecres 11 de març, de 10.00h a 14.00h) i Linkedin (Dimecres 1 d’abril, de 10.00h a 14.00h). S’explicaran les principals característiques i funcionalitats de cada xarxa. S’ensenyarà a crear perfils i es mostraran les seves possibilitats per aprofitar-les al màxim.

  Programa

  • Què és Twitter
  • El meu perfil a Twitter
  • Què és tuitejar i què és un tuit
  • Seguidors vs seguits
  • L’actualitat a Twitter
  • Com funciona Twitter
  • Com treure partit a Twitter

  Metodologia

  Es combinarà la teoria amb la pràctica. Crearem els perfils a classe, en cas de no estar creats, i treballarem directament sobre ells. És recomanable assistir als quatre tallers i poder així fer un recorregut complet d’introducció a les xarxes socials.

  Destinataris

  Professionals sènior que volen conèixer les xarxes socials des d’una perspectiva d’usuari. És un curs d’introducció i per tant no és necessari tenir un coneixement previ de la matèria.

  NOTA*

  Les persones que s’apuntin als quatre tallers alhora tindran un 12,5 % de descompte sobre el preu global. Per poder gaudir d’aquest descompte, cal notificar-ho al correu cdf@periodistes.cat o a través del telèfon 933171920 (Núria Llobet).

  Professors

  Pilar Yépez Molina

  Licenciada en Publicidad y Relaciones Publicas en la Facultad de Ciencias de la Información de Sevilla. Anteriormente, directora creativa en agencias españolas dedicadas al marketing on-line o al marketing belowthe line. Desde el 2009, directora creativa y socia fundadora de Úbica Below, agencia especialista en marketing y comunicación digital. Profesora y ponente desde hace 15 años en cursos especializados de esta materia para diferentes entidades.