• Esmorzar amb l’eurodiputat Ramon Tremosa

  28 gener, 2016

  L’Oficina del Parlament Europeu a Barcelona, amb la col·laboració del Col·legi de Periodistes de Catalunya, organitza una nova ronda d’esmorzars de treball per a periodistes amb eurodiputats a l’Aula Europa

  L’objectiu d’aquestes jornades és debatre amb els representants al Parlament Europeu sobre els temes més urgents de l’agenda política europea, així com donar a conèixer el treball parlamentari dels eurodiputats.

  La segona d’aquestes trobades serà amb l’eurodiputat de Convergència Democràtica de Catalunya (CDC) Ramon Tremosa (ALDE) el proper divendres 5 de febrer a les 10:30 del matí a l’Aula Europea de Barcelona (Passeig de Gràcia, 90).

  Es prega confirmar assistència a epbarcelona@europarl.europa.eu. L’aforament és limitat.

  Ramon Tremosa (1965) és professor d'Economia a la UB i autor de llibres de logística i de federalisme fiscal. Va entrar com a diputat al Parlament Europeu al 2009 i aquesta és la seva segona legislatura, en la qual repeteix com a membre titular de la comissió d'Afers Econòmics i Monetaris (ECON), però ha intercanviat la comissió de Transports (TRAN) per la de Comerç Internacional (INTA) com a membre suplent. També és membre suplent de la reeditada comissió especial sobre resolucions fiscals i altres mesures de naturalesa o efectes similars (TAXE 2).

  De la mateixa manera, Tremosa és membre de la delegació per a les Relacions amb els Estats Units i suplent a la delegació per a les Relacions amb Israel i la delegació en l'Assemblea Parlamentària de la Unió per la Mediterrània.

  La següent trobada serà dijous 11 de febrer, també a les 10h30, amb l'eurodiputada d’UPyD Maria Teresa Giménez Barbat (ALDE).


   

  Encara no hi ha comentaris, pots ser el primer

  Deixa el teu comentari

  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.