• La comunicació permanent

  29 octubre, 2021

  La informació no s'atura, no té horaris, és immediata i multicanal. Una realitat que ha obligat als professionals de la comunicació i la informació a adaptar-se. Aquest serà l'objecte del debat del pròxim dimarts, 16 de novembre, a les 9.00 h al CaixaForum Macaya. Amb aquesta sessió, que moderarà Núria de José, vicedegana del Col·legi de Periodistes, es reprèn el cicle "Diàlegs sobre el futur de la premsa al segle XXI" que organitza Intermèdia Comunicació amb el suport del Col·legi de Periodistes i Dircom Catalunya amb la col·laboració de la Fundació La Caixa. Hi participaran Neus Tomàs, directora adjunta d'elDiario.es; Cristina Farrés, directora de Crònica Global i Antoni M. Piqué, director de projectes a ElNacional.cat. Places limitades i cal inscripció prèvia.

  El Col·legi de Periodistes de Catalunya juntament amb Dircom Catalunya col·laboren en una nova conversa del cicle "Diàlegs sobre el futur de la premsa al segle XXI" que organitza Intermèdia Comunicació. Serà el pròxim dimarts 16 de novembre, a les 9.00 h, al CaixaForum Macaya. La vicedegana del Col·legi de Periodistes de Catalunya, Núria de José, moderarà una taula amb les periodistes Neus Tomàs, directora adjunta d'elDiario.es; Cristina Farrés, directora de Crònica Global i Antoni M. Piqué, director de projectes a ElNacional.cat.

  La voluntat és reflexionar al voltant d'una comunicació permanent, que no s'atura. I que proporciona a la societat més informació que mai, ja que li arriba per multitud de canals on conviuen tot tipus de notícies. També les falses. Probablement s'ha democratitzat la informació i la comunicació avui dia és més assequible. Però també és possible que hi hagi un excés i una "infoxicació" que afecta tant la societat com els professionals de la informació i la comunicació que s'han hagut d'adaptar a aquest canvi de rutines. 

  Els i les col·legiades tenim places limitades reservades. Per assistir-hi presencialment cal omplir el següent formulari

  CONFIRMA LA TEVA ASSISTÈNCIA

  Encara no hi ha comentaris, pots ser el primer

  Deixa el teu comentari

  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.