• La robotització del periodisme

  15 novembre, 2021

  Les redaccions periodístiques conviuen amb la intel·ligència artificial des de fa temps. En parlarem el pròxim dilluns 13 de desembre, a les 9.00 h, al CaixaForum Macaya amb Ismael Nafría, director de la revista National Geographic i vocal de la Junta de Govern del Col·legi de Periodistes de Catalunya; Carme Miró, CEO d’Apple Tree i vocal de la Junta de Dircom Catalunya; Josep Maria Ganyet, enginyer informàtic i etnògraf digital i Karma Peiró, periodista especialitzada en TIC. No et perdis la pròxima conversa del cicle "Diàlegs sobre el futur de la premsa al segle XXI" que organitzem amb Dircom Catalunya i Intermèdia Comunicació amb la col·laboració de la Fundació La Caixa. Places limitades i cal inscripció prèvia.

  El Col·legi de Periodistes de Catalunya, Dircom Catalunya i Intermèdia Comunicació organitzen una nova conversa del cicle "Diàlegs sobre el futur de la premsa al segle XXI".

  El Col·legi de Periodistes de Catalunya, Dircom Catalunya i Intermèdia Comunicació organitzen una nova conversa del cicle "Diàlegs sobre el futur de la premsa al segle XXI". La trobada reunirà Ismael Nafría, director de la revista National Geographic i vocal de la Junta de Govern del Col·legi de Periodistes de Catalunya; Carme Miró, CEO d’Apple Tree i vocal de la Junta de Dircom Catalunya; Josep Maria Ganyet, enginyer informàtic i etnògraf digital i Karma Peiró, periodista especialitzada en TIC. L'activitat tindrà lloc el pròxim dilluns 13 de desembre, a les 9.00 h, al CaixaForum Macaya i també es podrà seguir a través del canal de YouTube del Col·legi

  La intel·ligència artificial, la realitat augmentada i altres disrupcions tecnològiques han arribat al periodisme. RTVE, EFE, grup Vocento i El Confidencial utilitzen l'automatització de notícies per augmentar el volum dels continguts, personalitzar la informació, posicionar millor els webs o aconseguir més i millor publicitat. Un altre exemple és l'eliminació de comentaris ofensius en els portals de notícies com passa a la pàgina web de Kronen Zeitung, un dels mitjans més importants d'Àustria.  

  Els i les col·legiades tenim places limitades reservades. Per assistir-hi presencialment cal omplir el següent formulari

  CONFIRMA LA TEVA ASSISTÈNCIA

  Encara no hi ha comentaris, pots ser el primer

  Deixa el teu comentari

  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.