• Lliurades les Petxines de la Informació 2015

  10 juliol, 2015
  Xavier Graset ha estat distingit amb la Petxina Daurada que atorga de la Demarcació de Tarragona del Col·legi de Periodistes, durant la 24a edició de la Festa de les Petxines de la Informació, celebrada el passat 10 juliol, als jardins del Teatre Metropol.

  El gabinet de comunicació de l’ Ajuntament de Torredembarra ha estat guardonat amb la Petxina Oberta, a la qual també estaven nominats els gabinets de premsa dels Bombers de la Generalitat i de l’Associació Empresarial Química de Tarragona (AEQT).

  La Petxina Tancada ha estat per al departament de premsa dels Mossos d’Esquadra a Tarragona, que ha superat en nombre de vots als altres candidats: l’Administrador de Infraestructuras Ferroviarias (ADIF) i el gabinet de comunicació del Port de Tarragona.

  La Festa de les Petxines de la Informació, enguany conduïda pels periodistes Danae Boronat i Quim Pons, és la cita anual dels periodistes tarragonins, durant la qual els col·legiats voten la Petxina Oberta, que reconeix la font informativa que ha atès amb rigor, diligència i efectivitat els requeriments dels periodistes, i la Petxina Tancada, que vol ser un toc d’atenció a aquella font informativa que, pel seu hermetisme, ha dificultat la feina dels mitjans de comunicació.

  També s’ha fet lliurament de la Petxina Daurada, una distinció amb què la junta de la Demarcació vol reconèixer la trajectòria professional i la valuosa experiència d’un periodista. Enguany, de Xavier Graset (Vila-seca, 1967), director i presentador a Catalunya Ràdio de L’Oracle i flamant Premi Nacional de Comunicació 2015.

  Al marge de l’entrega de premis, la Festa de les Petxines, que ha comptat amb la presència de la degana del Col·legi de Periodistes de Catalunya, Neus Bonet , ha organitzat una rifa en què s’han sortejat diferents productes i serveis, gràcies a la col·laboració de l’Ajuntament de Tarragona, la Cooperativa Falset Marçà, el Consell Regulador de la DO Tarragona, Port Aventura, Repsol, Associació de Càmpings de Tarragona, Càmping Playa Mont-roig, Càmping l’Estanyet, Càmping Els Parts Village, Càmping Serra de Prades, NW Reus i Fet a Tarragona.

  Encara no hi ha comentaris, pots ser el primer

  Deixa el teu comentari

  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.