• Pilar Casanova, una vida dedicada al periodisme

  13 octubre, 2016

  Avui dimecres, 2 de novembre, a les 19:00 hores, es farà a la seu del CCCB un acte d'homenatge professional a la periodista que va dedicar la seva vida a aquest ofici i que va formar part activa del Col·legi de Periodistes Catalunya.

  El Col·legi de Periodistes de Catalunya col·labora en un acte de reconeixement a la periodista Pilar Casanova el dimecres 2 de novembre a les 19:00h. Casanova va dedicar la seva vida a aquest ofici i va formar part de la darrera Junta de Govern del Col·legi de Periodistes, a més a més, va ser responsable del Grup de Treball de Gabinets de Comunicació i la persona delegada per mantenir el contacte amb la resta d’associacions professionals amb seu a Madrid.

  La trajectòria professional de Pilar Casanova va començar al diari Tele/eXpress i va passar per les redaccions de Cambio16, El Periódico de Catalunya, el Observador, la Voz de Asturias i altres capçaleres. La seva darrera etapa professional la va ocupar a l’agència de notícies Sputnik Nóvosti, on va exercir el càrrec de delegada a Espanya.

  Tal com explica la degana del Col·legi Neus Bonet a la revista Capçalera, Pilar Casanova va ser una dona combativa i lluitadora, qui sempre portava un somriure d’orella a orella. La periodista vivia amb passió l’ofici i estava al corrent dels nous aspectes del periodisme, des dels canvis d’hàbit de consum fins a la infoxicació i les noves tecnologies.

  En l’acte d’homenatge participaran excompanys de professió com Neus Bonet, degana del Col·legi de Periodistes; Rosa Maria Calaf, periodista guardonada amb el premi Ofici de Periodista; Pepe Ribas, fundador i creador de la revista Ajoblanco; Juanjo Caballero i Miquel Villagrasa, experiodistes de la Vanguardia; Marta Continente, responsable de projectes smart cities de l’Àrea Metropolitana de Barcelona i el seu company Carlos Enrique Bayo.

  Data: 2 de novembre

  Lloc: Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (C/ Carrer de Montalegre, nº5)

  Hora: 19:00h

  Encara no hi ha comentaris, pots ser el primer

  Deixa el teu comentari

  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.