• Prova DevoluIVA CLIC per només 1€

  17 abril, 2018

  El Col·legi de Periodistes de Catalunya arriba a un nou acord amb DevoluIVA CLIC!, perquè els col·legiats i col·legiades puguin beneficiar-se de la digitalització dels tiquets en paper en un sol clic. Prova'l 2 mesos per només 1€. 

  El Col·legi de Periodistes de Catalunya ha signat un acord amb DevoluIVA perquè els col·legiats i col·legiades que estiguin interessats puguin aprofitar la digitalització dels tiquets en paper en un sol clic, l'automatització en la generació de factures i en la confecció de notes de despeses. Aquest acord és un avantatge per als periodistes freelance que acumulin les despeses professionals a final de mes, estiguin obligats a fer els trimestrals i vulguin facilitats en gestionar els seus comptes. L'objectiu és estalviar temps i augmentar la productivitat. Els col·legiats i col·legiades poden provar el servei durant 2 mesos per només 1€!

  Ara DevoluIVA també et permet recuperar l'IVA de les despeses de representació realitzats en els teus viatges internacionals. Només has de fer una fotografia dels tiquets/factures amb l'aplicació i ells s'encarreguen de realitzar els tràmits de cada país. Paral·lelament, el sevei et permet recuperar l'IVA dels últims 4 anys a través del teu portal privat i gestionar en temps real tots els tiquets digitalitzats i factures electròniques emeses. 

  Amb DevoluIVA Clic, els col·legiats i col·legiades podran rebre les seves factures automàticament. Només cal fer una foto al tiquet en paper d'un comerç de la xarxa DevoluIVA a través del a seva app. Tots els seus tiquets, encara que no estiguin a la xarxa DevoluIVA, quedaran digitalitzats i amb la certificació de l'Agència Tributària. Si estàs interessat en la contractació del servei DevoluIVA CLIC, tens un 25% de descompte!

  Més informació aquí.

  Contracta el servei en un sol clic.

  Documents relacionats

  Encara no hi ha comentaris, pots ser el primer

  Deixa el teu comentari

  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.