• Setena participació d'Ada Colau a "L'Alcaldessa Respon"

  12 gener, 2022

  La iniciativa reuneix una vegada més els periodistes col·legiats i l'alcaldessa Ada Colau en un altre any marcat per la pandèmia, però amb la vista posada en els pròxims comicis de la ciutat de Barcelona. Joan Maria Morros, degà del Col·legi de Periodistes de Catalunya, va conversar amb la líder de Barcelona en Comú el passat dimarts 25 de gener a les 18.00 hores a la sala d'actes de la seu de Barcelona. Cal inscripció prèvia per assistir a l'acte. 

  El Col·legi de Periodistes de Catalunya convoca la tradicional trobada entre col·legiats i col·legiades i l'alcaldessa Ada Colau el pròxim dimarts 25 de gener a les 18.00 hores a la sala d'actes de la seu de Barcelona. El degà Joan Maria Morros conversarà amb la líder de Barcelona en Comú sobre la seva gestió política. Colau encara un any amb la incògnita sobre si es presentarà a les pròximes eleccions municipals del 2023

  Els col·legiats i col·legiades que confirmin la seva assitència tan de manera presencial com online podran preguntar en directe a l'alcaldessa sobre qualsevol tema. Els participants online hauran d'accedir-hi a través de la plataforma Zoom. "L'Alcaldessa Respon" és una iniciativa que va començar l'any 1983 amb l'alcalde Pasqual Maragall i que permet conèixer els objectius i les prioritats del govern local de Barcelona per als pròxims mesos. 

  Barcelona en Comú tornaria a guanyar les eleccions a Barcelona, segons l'últim baròmetre municipal presentat el passat mes de desembre. La intenció de vot dels enquestats situarien el partit de Colau amb el 14,8% seguit d'Esquerra Republicana de Catalunya (10,2%) i el Partit Socialista de Catalunya (7,4%). La inseguretat, la neteja i l'accés de l'habitatge són els problemes més greus que afecten la capital catalana.  


  INSCRIPCIONS

  1 Comentari

  1. (no verificat)
   Quan prendrà la decisió de si vol tornar a ser candidata a l'alcaldia? A què està esperant?

  Deixa el teu comentari

  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.