• Troba un ampli ventall de cursos al Col·legi!

  28 maig, 2019

  Vine al Centre de Formació a aprofundir en la verificació de la informació, a definir la teva marca personal, a fer les primeres passes en màrqueting digital, a practicar storytelling i curació de continguts, a realitzar podcasts, treballar el SEO o les narratives multimèdia.

  Fact checking: com verificar a Internet i xarxes socials

  Barcelona. Divendres 31 de maig (de 10:00h a 14:00h)

  Els periodistes han d’aprendre noves rutines de verificació aplicades a Internet i a les xarxes socials, saber quan un vídeo de YouTube és fals, quan una imatge està manipulada o si corre un rumor escampat per un compte de Twitter fals. Aquest curs, impartit per Nereida Carrillo, pretén dotar els professionals de coneixements i eines per moure’s amb rigor en l’entorn digital i garantir sempre la veracitat de la informació.

  Personal Branding 3.0

  Online. Del dilluns 3 al divendres 28 de juny (10 hores)

  En aquest curs, dirigit per Chal Jiménez, s'ensenyarà a definir la Marca Personal, a concretar els valors afegits i punts forts, a planificar l'estratègia i accions de comunicació, promoció i vendes. També es mostrarà com desenvolupar les competències digitals i de networking per fer front al nou mercat laboral canviant.

  Introducció al màrqueting digital

  Tarragona. Dimarts 4 de juny (de 09:30h a 14:30h)

  Si estàs pensant en llençar-te al màrqueting digital, comença amb aquest curs bàsic, impartit per Pilar Yépez, que t’ajudarà a fixar les bases i a tenir una visió panoràmica del món del màrqueting i a fer les passes d’una forma encertada. Tot això acompanyat d’exemples i casos pràctics.

  Explicar amb històries. Storytelling per a periodistes emprenedors

  Barcelona. Dimarts 4 de juny (de 15:30h a 19:30h)

  Aquest curs, a càrrec de Mario Sorribas i Francesc Ponsa, plantejat des d’una perspectiva teòrica i pràctica, ofereix una definició del storytelling i tècniques concretes per al seu desplegament en dos àmbits molt específics: el desenvolupament del periodista com a professional que ha d’emprendre, produir i vendre i el desenvolupament de la seva producció periodística.

  Aplicacions de content curation

  Barcelona. Dijous 6 de juny (de 09:30h a 14:30h)
  Girona. Dimarts 11 de juny (de 09:30h a 14:30h)

  La curació de continguts o content curation consisteix en recomanar o enllaçar continguts que no hem fet nosaltres dins les nostres xarxes socials. En aquest curs, Eva Sanagustín ens mostrarà com ens permet estalviar temps en el calendari de publicacions i com el podem aprofitar per crear millors articles.

  Taller de Podcasts per a periodistes

  Barcelona. Divendres 7 i 14 de juny (de 10:00h a 14:00h)

  Els podcasts estan conquerint noves audiències a la vegada que es transformen en poderoses eines de comunicació i màrqueting digital. En aquest curs intensiu, dirigit per Enrique San Juan, podràs descobrir com realitzar podcasts i entendre de quina manera poden ajudar-te en el teu desenvolupament professional.

  Iniciación al SEO: SEO interno y longtail

  Online. Del dimarts 11 al dilluns 30 de juny (10 hores)

  L'objectiu del curs, a càrrec de Pilar Yépez, és entendre què és SEO (SearchEngineOptimization) des d'una perspectiva global i des d'un punt de vista pràctic.S'analitzarà com funciona la cerca i els resultats, per després passar a las tècniques concretes i treballar el posicionament orgànic.

  Narratives multimèdia: innovar per a un nou públic

  Barcelona. Dimecres 12 i 19 de juny (de 09:30h a 14:30h)

  Aquest curs, dirigit per Nereida Carrillo, pretén ensenyar a elaborar fotografies interactives, mapes per a internet, cronologies interactives, històries a partir d’elements de xarxes socials, àudios integrats en textos, vídeos interactius i reportatges multimèdia.

  Grups de treball:
  Formació

  Encara no hi ha comentaris, pots ser el primer

  Deixa el teu comentari

  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.