• Visita guiada al Recinte Modernista Sant Pau

  3 setembre, 2019

  L'any 1902 es col·locava la primera pedra del centre hospitalari, dissenyat per Lluís Domènech i Montaner. Vine a conèixer el conjunt modernista més gran d'Europa el pròxim dijous 26 de setembre a les 12:00h. Inscripció obligatòriaPlaces limitades!

  Autor: Sant Pau Recinte Modernista (https://www.santpaubarcelona.org/ca)

  El Col·legi de Periodistes de Catalunya organitza una visita guiada al Recinte Modernista Sant Pau el pròxim dijous 26 de setembre a les 12:00h. El conjunt modernista està format per edificis d'un alt valor arquitectònic i ésconsiderat com un dels més importants del món. L'arquitecte Lluís Domènech i Montaner va iniciar les obres l'any 1902 per projectar un hospital ple de bellesa, ric en ornamentació, colors i vegetació. 

  Originàriament, es va idear com a ciutat hospitalària, formada per 27 pavellons de maó vermell a la frontera entre l’Eixample i el Guinardó. Tots ells connectats a través d’una xarxa subterrània de passadissos de 2 quilòmetres de longitud que permetia el trasllat de malalts sense sortir a l’exterior. L'Hospital de la Santa Creu i Sant Pau va ser declarat Patrimoni Mundial de la UNESCO l'any 1997.  

  El recinte s'ha convertit en un dels punts d'interès turístic més visitats de la ciutat de Barcelona. Actualment, institucions internacionals de l'àmbit de la salut, la sostenibilitat i l'educació hi tenen ubicades les seves oficines. Aquestes institucions desenvolupen els seus programes, i també estableixen acords de col·laboració per portar a terme projectes i activitats que aportin respostes a alguns dels reptes de la societat. 

  Inscripcions

  Data: Dijous 26 de setembre

  Hora: 12:00h 

  Lloc: Sant Pau Recinte Modernista (C/ Sant Antoni Maria Claret núm. 167, Barcelona)

  Encara no hi ha comentaris, pots ser el primer

  Deixa el teu comentari

  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.