• Vols celebrar Sant Jordi amb el Col·legi de Periodistes?

  16 febrer, 2021

  Els col·legiats i col·legiades que heu escrit un llibre en el darrer any podreu exposar les vostres publicacions el pròxim 23 d'abril a Barcelona si la situació ho permet. Envia'ns el teu nom, cognoms i títol de la publicació a través de documentacio@periodistes.cat i nosaltres gestionarem directament amb l'editorial tots els detalls. 

  Aquells col·legiats/des que hagueu escrit un llibre en el darrer any podreu exposar les vostres publicacions per Sant Jordi amb el Col·legi de Periodistes!

  El Col·legi de Periodistes de Catalunya amb la col·laboració de la llibreria Medios volem participar en la diada de Sant Jordi 2021, si la situació sanitària ho permet. Ens agradaria celebrar aquest dia tan especial amb una parada i una signatura d'exemplars al costat dels col·legiats i col·legiades. La iniciativa va tenir una gran acollida l'any 2019, amb més de 54 llibres i 24 autors en la signatura d'exemplars.

  Si t'agradaria exhibir el teu llibre a la nostra parada, escriu-nos el teu nom, cognoms i títol de la publicació a través de documentacio@periodistes.cat i nosaltres gestionarem amb l'editorial tots els detalls. L'estand també incorporarà llibres especialitzats en periodisme i comunicació, gràcies a les recomanacions del Centre de Documentació Montserrat Roig i la llibreria Medios. Tant la parada com la signatura de llibres quedaran confirmades quan coneguem les mesures protocol·làries per a la contenció de la COVID-19 durant la jornada de Sant Jordi. 

  L'any passat vam preparar un vídeo amb les novetats editorials dels col·legiats i col·legiades per celebrar un Sant Jordi confinat. Enguany repetirem la proposta per a donar conèixer les seves obres. 

   

  1 Comentari

  1. (no verificat)
   Benvolguts, benvolgudes, gràcies per la iniciativa. Estic interessat a participar en aquesta promoció per Sant Jordi. El 2020 l'editorial Llibres del Segle, de Girona, em va publicar el llibre de poesia titulat "Passatges".

  Deixa el teu comentari

  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.