• Apunta’t als nous cursos del Col·legi!

  8 gener, 2019

  Comencem l’any amb diferents cursos on aprendrem eines per fer infogràfics interactius, coneixerem les diferents funcions del Social Media Strategist i del Community Manager, crearem un pla de marca personal, produirem vídeos per a xarxes socials, practicarem la redacció de discursos i treballarem les tècniques de storytelling per aplicar en diversos àmbits.

  Aprèn a fer infografies fàcils per a xarxes socials

  Barcelona. Dilluns 14 de gener (de 15:30h a 20:30h)

  Cada cop és més important conèixer eines que ens permetin fer infogràfics, gràfics animats i interactius, convertir les nostres fotos en imatges interactives i crear vídeos. En aquest curs, a càrrec de Jordi Català, aprendrem a fer servir quatre eines fonamentals, totes gratuïtes, molt senzilles i intuïtives per millorar la nostra comunicació.

  Webinar: Community Manager & Social Media Strategist, una parella social

  Online. Dimecres 16 de gener (de 20:30h a 21:30h)

  Són molts els perfils que les xarxes socials han fet aparèixer, cadascun amb un nom i una funció diferents. El Social Media Strategist és el responsable de l'estratègia, el cervell de l'operació. El Community Manager l'executa i arriba a l'audiència. No és comprensible l'existència de l'un sense l'altre. Pilar Yépez ens explicarà els dos perfils en profunditat i com construir una parella social perfecta.

  Personal Branding 3.0

  Online. Del dijous 17 de gener al 14 de febrer (12 hores)

  En aquest curs totalment on line, dissenyat per Chal Jiménez, aprendrem a definir la Marca Personal, a concretar els valors afegits i punts forts, a planificar l'estratègia i accions de comunicació, promoció i vendes. També es mostrarà com desenvolupar les competències digitals i de networking per fer front al nou mercat laboral canviant.

  Producció de vídeos per a xarxes socials

  Barcelona. Dilluns 21 i 28 de gener (de 16:00h a 20:00h)

  Tots sabem que el vídeo és el gran protagonista com a format en xarxes socials. En aquest curs abordarem, de la mà d'Enrique San Juan, 5 tipus de vídeos que pots crear fàcilment per a les teves xarxes socials i aprendrem quines eines es necessiten per produir-los.

  Redacció de discursos

  Barcelona. Dimarts 22 i 29 de gener (de 15:30h a 18:30h)

  A través d’aquesta formació impartida per Montse Sanahuja, els assistents coneixeran els aspectes formals a tenir en compte a l’hora de redactar un discurs i, alhora, aprendran tècniques per generar empatia entre l’auditori, despertar interès i fer que els missatges clau siguin memorables.

  Explicar amb històries. Storytelling per a periodistes emprenedors

  Barcelona. Divendres 25 de gener (de 09:30h a 13:30h)

  “L’art de construir històries” ha demostrat ser eficaç a l’hora de generar relats memorables, fàcils de compartir i prou emocionants com per captar l’atenció del públic, mobilitzar recursos i persuadir persones. Aquest curs, a càrrec de Mario Sorribas i Francesc Ponsa, plantejat des d’una perspectiva teòrica i pràctica, ofereix una definició del concepte i tècniques concretes per aplicar-lo en tres àmbits: periodístic, polític i empresarial.

  Grups de treball:
  Formació

  2 Comentaris

  1. MARIA TERESA COCA FÀBREGAS
   Hola ! Voldria saber si teniu previst fer un nou curs sobre els newsletters. I si ja hi ha data prevista Moltes gràcies
  2. Lourdes Acedo
   Hola, me gustaría saber si aplicáis la tarifa 'Red de Colegios Profesionales de Periodistas' para los miembros de la Asociación de la Prensa de Mérida (APM) (Extremadura). Espero vuestros comentarios: info@simetric.es Gracias!

  Deixa el teu comentari

  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.