• Apunta’t als primers cursos del 2020!

  13 gener, 2020

  Començarem amb un nou taller per desenvolupar la creativitat, tractarem l’edició de vídeos amb el mòbil, el protocol, les novetats en publicitat digital, l’ús de whatsapp i podcast com a eines de màrqueting, treballarem Instagram stories i tècniques de SEO.

  Desenvolupament creatiu per a comunicadors

  Barcelona. Dijous 16, 23 i 30 de gener (de 15.30h a 18.30h)

  En aquest curs, dissenyat per Chal Jiménez, aprendràs a desenvolupar la teva creativitat per treballar de forma més efectiva, solucionar problemes i realitzar projectes que aportin valor al teu treball i et diferenciïn dels altres professionals. Mitjançant diferents tècniques de creativitat, desenvoluparàs el teu pensament lateral i seràs més innovador.

  Crea i edita vídeos amb el mòbil - Nivell avançat

  Barcelona. Dimarts 21 i 28 de gener (de 09.30h a 13.30h)

  Jordi Flamarich ens ajudarà a aprofundir en els diferents tipus de vídeos que podem gravar amb el mòbil, practicarem les tècniques associades i també tractarem aspectes tècnics. Tot enfocat a produir vídeos més ràpidament, pensats per a ser viralitzats a les xarxes, amb un to professional

  Introducció al Protocol per a comunicadors

  Tarragona. Dijous 23 i 30 de gener (de 09.30h a 13.30h)

  Aquest curs, impartit per Gisela Enseñat, permet conèixer els principis bàsics del Protocol i la seva vinculació amb els actes públics i privats de diferents àmbits; dominar les tècniques i eines bàsiques per a l’efectiva organització dels actes i reconèixer les sinergies relacionals i comunicatives que el Protocol aporta a empreses i institucions. 

  La transformació de la publicitat digital

  Barcelona. Divendres 24 de gener (de 09.30h a 14.30h)

  En aquest curs, a càrrec de Lluís Serra, es pretén oferir una àmplia visió sobre la publicitat digital i les seves diferents modalitats, els formats més habituals, les formes de contractació...amb consells i bones pràctiques per millorar-ne l’efectivitat. A més a més, descobrirem les interioritats de la publicitat programàtica i de l’ecosistema publicitari actual, així com els reptes que es plantegen per a l’evolució del sector.

  Fes servir Whatsapp com a eina de màrqueting

  Barcelona. Dilluns 27 de gener (de 15.30h a 19.30h)

  Whatsapp és actualment una aplicació present en més del 90% dels mòbils de l’Estat espanyol. Les empreses poden fer servir aquesta eina com a eina de màrqueting. En aquest curs, dirigit per Sílvia Llombart, veurem com s’ha de fer servir Whatsapp per fer campanyes de màrqueting, el tipus de continguts i llenguatge, atenció al client, etc. 

  Taller de Podcasts per a periodistes

  Barcelona. Divendres 31 de gener i 7 de febrer (de 10.00h a 14.00h)

  Els podcasts estan conquerint noves audiències a la vegada que es transformen en poderoses eines de comunicació i màrqueting digital. Enrique San Juan ens ensenyarà com produir podcasts de qualitat que generin audiència, fidelitat, repetició, subscripcions i una oportunitat de negoci o laboral per a periodistes, ja sigui en l’àmbit personal o com a part d’una organització.

  Com utilitzar Instagram stories

  Online. Del dilluns 3 al dissabte 29 de febrer (8 hores)

  Amb aquest curs, dissenyat per Laia Ros, aprendrem a fer servir Instagram stories per explicar notícies o transmetre missatges de forma innovadora. Coneixerem les eines que té l'aplicació i practicarem construint un conjunt d'històries. 

  Iniciació al SEO: SEO intern i longtail

  Online. Del dimarts 4 al dissabte 29 de febrer (10 hores)

  L'objectiu del programa, impartit per Pilar Yépez, és entendre què és SEO des d'una perspectiva global, analitzant com funciona la cerca i practicant les tècniques per treballar el posicionament orgànic.

  Grups de treball:
  Formació

  Encara no hi ha comentaris, pots ser el primer

  Deixa el teu comentari

  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.