• Convocat el Premi Boehringer Ingelheim

  18 juny, 2019

  Els candidats poden presentar reportatges i articles publicats o emesos entre el 18 d'abril del 2018 i el 20 de maig del 2019. Els guanyadors de les categories Joves Talents, Innovació en Medicina Humana, Innovació en Animal Health i Medicina amb Impacte Social rebran una dotació econòmica de 6.000 euros. El termini finalitza el 15 de juliol del 2019. 

  La 32a edició del Premi Boehringer Ingelheim al Periodisme en Medicina arriba amb la novetat d'un increment de les seves categories. S'atorgarà un total de 6.000 € a cadascun dels guanyadors, excepte el del Premi Especial Boehringer Ingelheim 2019 al Mitjà més Involucrat en Comunicació de Salut. Els participants es poden inscriure a través de la web www.premioperiodistico.es o a través del correu electrònic secretaria@premioperiodistico.es, amb la documentació necessària d'acord amb les bases legals del Premi. 

  Els treballs presentats han d'haver estat publicats o emesos en mitjans espanyols (premsa escrita, mitjans online, ràdio o televisió) entre el 18 d'abril del 2018 i el 20 de maig del 2019. Totes les candidatures s'han de presentar en castellà o en algunes de les llengües oficial juntament amb la traducció corresponent. La data límit per presentar-se finalitza el 15 de juliol del 2019

  Les categories de l'edició d'enguany són: 

  1. Premi Boehringer Ingelheim 2019 al Periodisme en Medicina de Joves Talents (menors de 30 anys).
  2. Premi Boehringer Ingelheim 2019 al Periodisme en Innovació en Medicina Humana.
  3. Premi Boehringer Ingelheim 2019 al Periodisme en Innovació en Animal Health.
  4. Premi Boehringer Ingelheim 2019 al Periodisme en Medicina amb Impacte Social.
  5. Premi Especial Boehringer Ingelheim 2019 al Mitjà més Involucrat en Comunicació de Salut.

  El Premi Boehringer Ingelheim al Periodisme en Medicina té l'objectiu de promoure i reconèixer la tasca dels periodistes i els mitjans de comunicació en la divulgació i l'apropament a l'opinió pública dels avanços que es produeixen en el camp de la medicina i la salut, tant humana com animal.

  Documents relacionats

  Encara no hi ha comentaris, pots ser el primer

  Deixa el teu comentari

  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.