• Dedica temps a formar-te!

  20 juny, 2017

  Troba els cursos més apropiats per millorar les teves habilitats i coneixements: per obrir-se un camí cap a la consultoria en comunicació, per aprendre a crear i editar contingut gràfic, per fer estratègies de social media paid, per treballar la redacció en les xarxes o per resoldre dubtes pràctics com a periodista free lance.

  De periodista a consultor de comunicació

  Divendres 23 de juny (de 09:30 a 14:30). Barcelona
  Dimecres 5 de juliol (de 10:00 a 15:00). Girona

  L’orientació d’aquest taller, impartit pel professor Josep Salvat, és completament pràctica i els objectius són capacitar els participants per iniciar un canvi en la seva trajectòria i portar-la del periodisme de mitjans a la consultoria en comunicació. Es treballen aspectes com la preparació de propostes, la seva presentació i defensa davant del client, com interpretar els mitjans des de l’altre costat i, en definitiva, com obrir-se pas en un nou camí professional.

  Dissenyar sense ser dissenyador

  Dilluns 26 de juny i 3 de juliol (de 15:30 a 18:30). Barcelona

  Sovint ens trobem que després de generar uns continguts en forma de text o dades també hem de produir les peces finals: notes de premsa, newsletters, informes acuradament enquadernats i presentats, gràfics, etc. Aquest taller dirigit per Marta Aguiló, presenta un conjunt d’eines fàcils d’utilitzar i gratuïtes per crear i editar contingut gràfic i dóna pautes i criteris per utilitzar-les.

  Com fer publicitat a les xarxes socials

  Dijous 29 de juny i 6 de juliol (de 10:00 a 14:00). Barcelona

  Pilar Yépez t’ajudarà a aplicar una estratègia de Social Media Paid que et permetrà reconnectar amb els teus usuaris, donar notorietat al teu contingut i aconseguir els teu objectius, mesurant l’impacte i el rendiment de cada cèntim invertit.

  Webinar:Trucs per redactar a la web

  Divendres 30 de juny (de 10:00 a 11:00). Online

  No llegim igual en un paper que en una pantalla, per tant a Internet és evident que hem d’escriure diferent. En aquest webinar, a càrrec de Sílvia Llombart, analitzarem les tècniques per escriure un text escanejable per un lector davant una pantalla, com s'han de fer servir els enllaços, trucs per fer arribar el nostre missatge de manera òptima, etc.

  Community Manager – Nivell avançat

  Dimarts 4 i divendres 14 de juliol (de 09:00 a 14:00). Girona
  Dimarts 11 i 18 de juliol (de 09:30 a 14:30). Barcelona

  En aquest curs, Enrique San Juan ens mostrarà les xarxes socials més importants que utilitza el periodista per comunicar-se amb la comunitat online i desenvoluparà casos pràctics en els principals canals: Facebook, Twitter, Youtube, Instagram i Snapchat. Els participants han de tenir uns coneixements consolidats de l’ús de les diferents xarxes socials i un mínim d’experiència en la seva gestió orientada a l’àmbit corporatiu o professional.

  Periodista freelance: com començar?

  Dimarts 4 de juliol (de 09:30 a 14:30). Tarragona

  Aquest curs, impartit per Nereida Carrillo, es proposa donar consells pràctics a persones que volen obrir-se un camí com a professionals freelance en el món de la comunicació. L’objectiu és aprendre a crear-se un perfil i definir una trajectòria professional, així com reflexionar sobre com proposar i administrar col·laboracions i resoldre dubtes pràctics sobre el dia a dia dels treballadors per compte propi.

  Grups de treball:
  Formació

  Encara no hi ha comentaris, pots ser el primer

  Deixa el teu comentari

  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.