• Webinar: Trucs per redactar a la web

  Objectius del curs

  No llegim igual en un paper que a una pantalla, per tant a Internet és evident que hem d’escriure diferent. Hi ha diversos paràmetres que cal tenir en compte quan escrivim a la xarxa, com el fet que el lector ho vol tot i ho vol ràpid, l'existència dels enllaços i la lectura en pantalla. En aquest webinar analitzarem les tècniques per escriure un text escanejable per un lector davant una pantalla, com s'han de fer servir els enllaços, trucs per fer arribar el nostre missatge de manera òptima, etc.

  Programa

  Entre altres coses, analitzarem les tècniques per aconseguir que el nostre missatge arribi de manera òptima als nostres usuaris: fer un text escanejable fàcil de llegir en pantalla, utilitzar els enllaços correctament, estructurar el text per fer-lo més entenedor, aprofitar totes els trucs que ens permet la xarxa, etc. En tots els casos, amb exemples reals.

  Metodologia

  El format consisteix en una classe on-line en directe d’1 hora de durada combinada amb les preguntes que els participants podran fer a través del xat i que seran respostes al final de la sessió. Podràs connectar-te còmodament des del teu despatx, casa o en mobilitat a l’hora escollida. Sense desplaçaments.

  Destinataris

  Tots aquells que comuniquen a Internet i a les xarxes socials. Periodistes, blocaires, responsables de màrqueting, membres de departaments de comunicació, community managers, creadors de contingut on line, etc.

  Professors

  Sílvia Llombart Monner

  Periodista, docent i consultora en comunicació, especialista en comunicació inclusiva i no sexista. Sòcia fundadora de la cooperativa La Sembra, agència de comunicació social. Va ser directora de laMalla.cat, cap de planificació editorial no diària a Prisacom i responsable de nous projectes digitals a LaVanguardia.com