• Explora noves formes de millorar la qualitat dels continguts

  13 juny, 2017

  Vol ser un bon negociador? Com es pot treballar una peça multimèdia? O bé saber publicitar a les xarxes socials? No t'ho pensis més i inscriu-te en alguns dels nostres cursos d'aquest estiu!

  Tècniques de negociació

  Dimarts 20 de juny (de 10:00 a 15:00). Girona 

  En aquest curs impartit per Josep Salvat, entendrem com és i com funciona el llenguatge verbal i no verbal, treballarem les habilitats per escoltar de forma activa i incorporarem nous hàbits per superar les nostres pors en negociar. Si fem aquesta “gimnàstica” podrem esdevenir bons negociadors.

  Redacció periodística - Nivell avançat

  Dimecres 21 i 28 de juny (de 10:30 a 13:30). Barcelona

  Aquest curs, a càrrec de Carles Singla, proposa treballar en tres línies entrellaçades. La revisió d’algunes de les normes fonamentals de la redacció periodística informativa i interpretativa que segueixen plenament vigents en l’era d’internet. Una reflexió compartida amb els participants sobre tècniques i recursos per millorar la qualitat dels textos periodístics. I pràctiques i exercicis individuals per millorar i reforçar les competències dels participants a l’hora de redactar i titular notícies, reportatges i entrevistes.

  Webinar:Com treballa un periodista multimèdia? Consells i eines

  Divendres 5 de maig (de 10:00 a 11:00). On-line

  El periodisme digital i les narratives multimèdia obliguen al periodista a incorporar noves maneres de treballar i adoptar rutines diferents. En aquest webinar, a càrrec de Nereida Carrillo, veurem com hem de treballar una peça multimèdia de principi a fi i aprendrem algunes eines que ens ajuden a fer reportatges interactius.

  De periodista a consultor de comunicació

  Divendres 23 de juny (de 09:30 a 14:30). Barcelona
  Dimecres 5 de juliol (de 10:00 a 15:00). Girona

  L’orientació d’aquest taller, impartit pel professor Josep Salvat, és completament pràctica i els objectius són capacitar els participants per iniciar un canvi en la seva trajectòria i portar-la del periodisme de mitjans a la consultoria en comunicació. Es treballen aspectes com la preparació de propostes, la seva presentació i defensa davant del client, com interpretar els mitjans des de l’altre costat i, en definitiva, com obrir-se pas en un nou camí professional.

  Dissenyar sense ser dissenyador

  Dilluns 26 de juny i 3 de juliol (de 15:30 a 18:30). Barcelona

  Sovint ens trobem que després de generar uns continguts en forma de text o dades també hem de produir les peces finals: notes de premsa, newsletters, informes acuradament enquadernats i presentats, gràfics, etc. Aquest taller dirigit per Marta Aguiló, presenta un conjunt d’eines fàcils d’utilitzar i gratuïtes per crear i editar contingut gràfic i dóna pautes i criteris per utilitzar-les.

  Com fer publicitat a les xarxes socials

  Dijous 29 de juny  i 6 de juliol (de 10:00 a 14:00). Barcelona

  Pilar Yépez t’ajudarà a aplicar una estratègia de Social Media Paid que et permetrà reconnectar amb els teus usuaris, donar notorietat al teu contingut i aconseguir els teus objectius, mesurant l’impacte i el rendiment de cada cèntim invertit.

  Grups de treball:
  Formació

  Encara no hi ha comentaris, pots ser el primer

  Deixa el teu comentari

  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.