• Millora les teves habilitats amb aquestes formacions!

  10 setembre, 2019

  No et perdis els nous cursos que arriben els propers dies sobre marca personal, informació judicial, petició d’informació pública, escolta activa, digital media management, vídeo en directe per a xarxes socials, edició de vídeos amb el mòbil o wordpress.

  Personal Branding 3.0

  Del dimarts 10 de setembre al divendres 4 d’octubre. Online

  Chal Jiménez ensenyarà a definir la Marca Personal, a concretar els valor afegits i punts forts i a planificar l’estratègia i accions de comunicació, promoció i vendes.

   

  La informació judicial als Mitjans de Comunicació

  Divendres 13 i i 20 de setembre, de 10.00h a 14.00h

  L’objectiu del curs, dirigit per David Melgarejo, és donar al periodista les eines bàsiques per interpretar les resolucions i les notícies que surten de l’àmbit judicial amb rapidesa per identificar la notícia i aportar el context que la farà encara més comprensible.

   

  Workshop sobre Petició d'informació pública

  Dimarts 17 de setembre, de 10.30h a 13.30h 

  La llei de Transparència catalana permet als periodistes fer peticions d'informació pública per explicar històries periodístiques sobre aspectes socials, econòmics, mediambientals, etc. d’àmbit local. Només cal conèixer els mecanismes i la manera més adient per aconseguir aquesta informació exclusiva. Amb aquest workshop, realitzat per Karma Peiró, aprendràs com aconseguir notícies úniques, aplicades a un àmbit local, per explicar noves realitats. 

   

  Escolta activa de xarxes socials

  Dijous 19 de setembre, de 15.30h a 20.30h

  L’objectiu és que l’alumne sigui capaç d’executar i implementar eines d’escolta activa de xarxes socials, també conegudes com social media listening, i treballar en la seva possible aplicació per millorar la comunicació i el màrqueting. En el curs, impartit per Miriam Hatibi, s’oferiran eines concretes per tal de poder definir i executar una estratègia d’escolta activa adaptada a les necessitats i recursos disponibles. 

   

  Digital Media Management per a comunicadors - Nivell avançat

  Dijous 26 de setembre, 3 i 10 d’octubre, de 10.30h a 13.30h

  Aquest curs, a càrrec de Chal Jiménez, mostra com es pot gestionar de forma efectiva la comunicació digital de qualsevol professional autònom, ensenya a definir l’estratègia adequada de comunicació digital d’una marca i a crear contingut que generi interès, engagement i ajudi a augmentar seguidors.  

   

  Taller de vídeo en directe per a xarxes socials

  Divendres 27 de setembre i 4 d’octubre, de 10.00h a 14.00h

  El vídeo en directe és un dels formats de moda a les xarxes socials. Permet connectar i interactuar en temps real amb audiències a Twitter, Periscope, Facebook, Instagram, YouTube i Linkedin. Apropiat per a marques, projectes, individus i institucions, el vídeo en directe té regles, tècniques i modalitats molt diferents del vídeo convencional editat. Exigeix del professional de la comunicació el coneixement i el domini de noves aptituds tècniques i expressives que cobrirem de manera pràctica en aquest taller, dirigit per Enrique San Juan.

   

  Iniciación a Wordpress para periodistas

  Online. Del dimarts 1 al 31 d'octubre (10 hores)

  Aquest curs, impartit per Xavier Codony, aporta les eines i coneixements bàsics per construir una pàgina web en Wordpress a persones sense coneixements de HTML i inclou tot el procés de creació, des de l'elecció del domini fins a la confecció d'un mínim posicionament SEO.

   

  Crea i edita vídeos amb el mòbil - Nivell avançat

  Dimarts 1 i 8 d’octubre (de 10:00 a 14:00). Barcelona

  En aquest curs, dirigit per Jordi Flamarich, abordarem dues qüestions que t’ajudaran a donar el pas endavant definitiu en les teves creacions. D’una banda, aprofundirem en els diferents tipus de vídeos que podem gravar amb el mòbil i practicarem les tècniques associades. I en segon lloc, tractarem aspectes tècnics que donaran als teus vídeos gravats i editats amb el mòbil el to professional que busques.

  Encara no hi ha comentaris, pots ser el primer

  Deixa el teu comentari

  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.