• Prova els cursos de l’abril del Col·legi!

  1 abril, 2019

  Encara ets a temps d’apuntar-te als propers cursos que t’ajudaran a aprofundir en la redacció periodística, construir la marca personal, conèixer millor Indesign, produir vídeos per a xarxes socials, crear continguts per al mòbil o executar una estratègia d’escolta activa.

  Tècniques avançades de periodisme escrit

  Manresa. Dijous 4 i 11 d'abril (de 09:30h a 13:30h)

  Aquest curs, dirigit per Carles Singla, proposa treballar en tres línies entrellaçades. La revisió d’algunes de les normes fonamentals de la redacció periodística informativa i interpretativa que segueixen plenament vigents en l’era d’internet. Una reflexió compartida amb els participants sobre tècniques i recursos per millorar la qualitat dels textos periodístics. I pràctiques i exercicis individuals per millorar i reforçar les competències dels participants a l’hora de redactar i titular notícies, reportatges i entrevistes.

  Claus per a l’èxit d’una web personal: de la persona a la marca

  Barcelona. Dijous 4 d'abril (de 15:30h a 18:30h)

  L’objectiu d’aquest curs, impartit per Marta Royo, és establir les bases perquè cada participant pugui posar en marxa la seva web personal. Es tracta de definir una estratègia de comunicació de base (què dir i com dir-ho) ben sòlida. El curs parteix de la importància de convertir una persona en una marca personal.

  Indesign per a periodistes - Nivell avançat

  Barcelona. Divendres i dimecres 5 i 10 d'abril (de 10:00h a 14:00h)

  En l'àmbit del periodisme és necessari que els professionals coneguin Adobe Indesign i tinguin autonomia a l'hora de crear un article amb destacats, textos complementaris, taules i imatges. L'objectiu del curs, dirigit per Susana Alonso, és aprofundir en els estils de text, taules i objectes. Aprendre a utilitzar les accions automàtiques que porta Indesign i crear a classe una pàgina amb tots els elements que pot tenir un reportatge. I per finalitzar, donar-li una sortida al document creat en pdf i html.

  Producció de vídeos per a xarxes socials

  Girona. Divendres 5 i dilluns 8 d'abril (de 10:00h a 14:00h)

  En aquest curs, a càrrec de Enrique San Juan, creuarem el pont que va de la idea a la creació abordant 5 tipus de vídeos que pots crear fàcilment per a les teves xarxes socials i aprendrem quines eines es necessiten per produir-los

  Introducción al periodismo móvil (2a edición)

  On line. Del dilluns 8 al dimarts 16 d'abril (6 hores)

   El periodisme mòbil (MoJo) s'ha convertit en una de las disciplines amb més projecció, oferint als professionals noves vies i formats innovadors per a la creació de continguts que connecten amb l'audiència de forma molt més àgil i immediata. L'objectiu d'aquest curs, impartit per Jordi Flamarich, és aprendre tècniques, nous formats i estils periodístics, adaptats tant a la reduïda mida de la pantalla del mòbil, com a la forma en què l'audiència accedeix i redistribueix la informació a través de les xarxes socials.

  Escolta activa de xarxes socials

  Barcelona. Dijous 11 d'abril (De 15:30h a 20:30h)

  Es tracta d’una de les aplicacions de les dades per a la transformació de les estratègies comunicatives. En el curs, a càrrec de Lydia Abellán, s’oferiran eines concretes per tal de poder definir i executar una estratègia d’escolta activa adaptada a les necessitats i recursos disponibles. Es treballarà sobre casos reals.

  Encara no hi ha comentaris, pots ser el primer

  Deixa el teu comentari

  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.