• Queden moltes coses per aprendre!

  19 juny, 2018

  Aprofita aquests cursos per practicar amb l’oratòria i l’escriptura creativa, revisar el teu pla estratègic en xarxes socials, treballar la marca personal, explorar la redacció de discursos o conèixer les prestacions de Telegram com a canal de comunicació.

  Autor:
  CPC

  Com parlar de forma eficaç en públic i amb mitjans de comunicació

  Barcelona. Divendres 22 i 29 de juny (de 09:30h a 14:30h)

  Aquesta formació, dirigida per Josep M. Brugués, us proporciona les eines necessàries per afrontar amb èxit qualsevol intervenció, conferència o entrevista davant un mitjà de comunicació o un altre tipus d’audiència.

  Escriptura Creativa

  Manresa. Dimarts 26 de juny (de 09:00h a 15:00h)

  A través d’aquesta formació, impartida per Montse Sanahuja, els assistents aprendran a desbloquejar la seva creativitat; detectaran els punts de millora dels seus continguts; i començaran a dotar l’escriptura d’intencionalitat i emocions amb l’objectiu de que els seus continguts siguin atractius i diferencials.

  Social Media Plan en l’era post Facebook

  Barcelona. Dimarts 26 de juny i 3 de juliol (de 09:30h a 14:30h

  Tenies a Facebook com l’eix del teu pla estratègic de xarxes socials? Després dels canvis de l’algoritme de Facebook, ha arribat el moment de repensar tot el teu model de visibilitat en xarxes socials. En aquest curs, dissenyat per Enrique San Juan, abordarem els recursos necessaris i desenvoluparem un pla efectiu i a prova de canvis.

  Com crear la teva marca personal

  Dimecres 27 de juny (de 09:00 a 14:00). Tarragona

  La gestió de la marca personal s’ha convertit en un element imprescindible per diferenciar-se i especialitzar-se com a professional de la comunicació en un context de transformació i en un mercat cada vegada més competitiu. L’objectiu del curs, a càrrec d’Àngels Antón, és reconèixer les competències pròpies per aconseguir un posicionament diferencial i obtenir les bases d’una estratègia personal que doni visibilitat i valor a l’experiència i els coneixements de cada professional.

  Redacció de discursos

  Barcelona. Dilluns 2 i 9 de juliol (de 15:30h a 18:30h)

  A través d’aquesta formació, impartida per Montse Sanahuja, els assistents coneixeran els aspectes formals a tenir en compte a l’hora de redactar un discurs i, alhora, aprendran tècniques per generar empatia entre l’auditori, despertar interès i fer que els missatges clau siguin memorables.

  Telegram com a canal de comunicació

  Girona. Dimarts 3 de juliol (de 10:00h a 14:00h)

  Telegram es presenta com a una eina amb moltes possibilitats per a mitjans de comunicació, administracions grans i petites, agències de comunicació i departaments de premsa, ONGs, empreses de comunicació, etc. En aquest curs amb Sílvia Llombart la coneixerem a fons, i veurem que ens permet anar molt més enllà que Whatsapp. Aprendrem tot el que hi podem fer, com ens hi hem de comunicar, com donar-nos a conèixer, etc.

  Grups de treball:
  Formació

  Encara no hi ha comentaris, pots ser el primer

  Deixa el teu comentari

  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.