• Recursos per perfeccionar la teva comunicació

  21 maig, 2019

  Et preocupa saber portar la teva comptabilitat? Busques informar amb rigor sobre la violència masclista? Vols comunicar-te millor amb Telegram i Instagram? T’interessa practicar el factchecking, aprofundir en la marca personal, introduir-te en el màrqueting digital o fer storytelling? Escull el curs que necessites al Centre de Formació del Col·legi.

  Comptabilitat i fiscalitat per a periodistes freelance

  Barcelona. Dijous 23 de maig (de 09:30h a 14:30h)

  Els periodistes freelance saben molt de llur activitat professional però, normalment, no saben quins són els tràmits legals per a poder treballar. Jordi Masvidal explicarà en aquest curs, d'una forma molt entenedora, quines són les principals activitats comptables i fiscals que ha de dur a terme un periodista freelance

  Com informar sobre la violència masclista

  Barcelona. Divendres 24 de maig (de 09:30h a 14:30h)

  La violència contra les dones és un problema social de primera magnitud al qual la societat assisteix entre perplexa i commocionada. En aquest curs, impartit per Joana Gallego, reflexionarem sobre aquesta violència, el tractament mediàtic que se’n fa, s’analitzaran casos concrets i es donaran indicacions sobre com abordar el tema d’una manera més profunda i rigorosa

  Comunicació amb Telegram - Nivell avançat

  Barcelona. Dilluns 27 de maig (de 15:30h a 20:30h)

  En aquest curs, dirigit per Sílvia Llombart, crearem canals de comunicació, aprendrem a administrar-los, redactarem diferents tipus de missatges, sabrem com crear i enviar imatges òptimes i també descobrirem quins bots ens poden ajudar a l’hora de comunicar en aquest nou canal.

  Com ens hem de comunicar a Instagram: passem a la pràctica

  Barcelona. Dimecres 29 de maig i Dilluns 3 de juny (de 09:30h a 14:30h)

  Instagram és actualment una xarxa ineludible a l’hora de comunicar. Però, la sabem fer servir de manera òptima? Ens hi estem comunicant com cal per poder arribar als nostres destinataris? Com podem fer-nos un lloc amb les nostres imatges? Hem de fer posts o stories? Com hem de fer servir els hashtags? En aquest curs, a càrrec de Sílvia Llombart, donarem resposta a totes aquestes preguntes

  Fact checking: com verificar a Internet i xarxes socials

  Barcelona. Divendres 31 de maig (de 10:00h a 14:00h)

  Els periodistes han d’aprendre noves rutines de verificació aplicades a Internet i a les xarxes socials, saber quan un vídeo de YouTube és fals, quan una imatge està manipulada o si corre un rumor escampat per un compte de Twitter fals. Aquest curs, impartit per Nereida Carrillo, pretén dotar els professionals de coneixements i eines per moure’s amb rigor en l’entorn digital i garantir sempre la veracitat de la informació.

  Personal Branding 3.0

  Online. Del dilluns 3 al divendres 28 de juny (10 hores)

  En aquest curs, dirigit per Chal Jiménez, s'ensenyarà a definir la Marca Personal, a concretar els valors afegits i punts forts, a planificar l'estratègia i accions de comunicació, promoció i vendes. També es mostrarà com desenvolupar les competències digitals i de networking per fer front al nou mercat laboral canviant.

  Introducció al màrqueting digital

  Tarragona. Dimarts 4 de juny (de 09:30h a 14:30h)

  Si estàs pensant en llençar-te al màrqueting digital, comença amb aquest curs bàsic, impartit per Pilar Yépez, que t’ajudarà a fixar les bases i a tenir una visió panoràmica del món del màrqueting i a fer les passes d’una forma encertada. Tot això acompanyat d’exemples i casos pràctics.

  Explicar amb històries. Storytelling per a periodistes emprenedors

  Barcelona. Dimarts 4 de juny (de 15.30h a 19.30h)

  Aquest curs, a càrrec de Mario Sorribas i Francesc Ponsa, que està plantejat des d’una perspectiva teòrica i pràctica, ofereix una definició del concepte i tècniques concretes per al seu desplegament en dos àmbits molt específics: el desenvolupament del periodista com a professional que ha d’emprendre, produir i vendre i el desenvolupament de la seva producció periodística.

  Grups de treball:
  Formació

  Encara no hi ha comentaris, pots ser el primer

  Deixa el teu comentari

  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.