• Trobaràs un munt de cursos per posar-te al dia

  17 setembre, 2019

  Completa la teva formació amb els cursos del Col·legi, centrats en digital media management, vídeo en directe per a xarxes socials, edició de vídeos amb el mòbil, WordPress, locució de productes audiovisuals, MOJO, SEO, infografies per a xarxes socials i molt més!

  Karma Peiró // Font: Arxiu Col·legi de Periodistes de Catalunya

  Digital Media Management per a comunicadors - Nivell avançat

  Dijous 26 de setembre, 3 i 10 d’octubre, de 10.30h a 13.30h

  Aquest curs, a càrrec de Chal Jiménez, mostra com es pot gestionar de forma efectiva la comunicació digital de qualsevol professional autònom, ensenya a definir l’estratègia adequada de comunicació digital d’una marca i a crear contingut que generi interès, engagement i ajudi a augmentar seguidors.   

   

  Taller de vídeo en directe per a xarxes socials

  Divendres 27 de setembre i 4 d’octubre, de 10.00h a 14.00h

  El vídeo en directe és un dels formats de moda a les xarxes socials. Permet connectar i interactuar en temps real amb audiències a Twitter, Periscope, Facebook, Instagram, YouTube i Linkedin. Apropiat per a marques, projectes, individus i institucions, el vídeo en directe té regles, tècniques i modalitats molt diferents del vídeo convencional editat. Exigeix del professional de la comunicació el coneixement i el domini de noves aptituds tècniques i expressives que cobrirem de manera pràctica en aquest taller, dirigit per Enrique San Juan.

   

  Iniciación a WordPress para periodistas

  Online. Del dimarts 1 al 31 d'octubre (10 hores)

  Aquest curs, impartit per Xavier Codony, aporta les eines i coneixements bàsics per construir una pàgina web en WordPress a persones sense coneixements de HTML i inclou tot el procés de creació, des de l'elecció del domini fins a la confecció d'un mínim posicionament SEO.

   

  Crea i edita vídeos amb el mòbil - Nivell avançat

  Dimarts 1 i 8 d’octubre (de 10:00 a 14:00). Barcelona

  En aquest curs, dirigit per Jordi Flamarich, abordarem dues qüestions que t’ajudaran a fer el pas endavant definitiu en les teves creacions. D’una banda, aprofundirem en els diferents tipus de vídeos que podem gravar amb el mòbil i practicarem les tècniques associades. I en segon lloc, tractarem aspectes tècnics que donaran als teus vídeos gravats i editats amb el mòbil el to professional que busques.

   

  Taller de perfeccionament de locució de productes audiovisuals

  Barcelona. Dimecres 2 d'octubre (de 15:30h a 19:30h)

  Girona. Dilluns 11 de novembre (de 10:00h a 14:00h)

  L'objectiu d'aquest taller, a càrrec de Xavier Serrano, és oferir pautes per ajudar al professional a millorar a l'hora de locutar qualsevol producte audiovisual: veus en off de notícies, reportatges, documentals, voice-over, publicitat... El curs se centra a millorar la dicció, l'entonació i l'expressió. 

   

  Introducción al periodismo móvil

  Online. Del dijous 3 al dimarts 22 d'octubre (6 hores)

  Aquest curs, impartit per Jordi Flamarich, presenta les bases del periodisme mòbil i ensenya tècniques, nous formats i estils periodístics, adaptats tant a la reduïda mida de la pantalla d'un mòbil com a la forma en què l'audiència accedeix i redistribueix la informació a través de les xarxes socials.

   

  Iniciación al SEO

  Online. Del divendres 4 al dimecres 30 d’octubre (10 hores)

  L’objectiu del curs, a càrrec de Pilar Yépez, és entendre què és SEO (Search Engine Optimization) des d’una perspectiva global i aterrar-lo des d’un punt de vista pràctic a la nostra tasca com a professionals de comunicació. 

   

  Cómo crear infografías para redes sociales

  Online. Del dilluns 7 al dijous 31 d’octubre (10 hores)

  Aquest curs, dirigit per Jordi Català, dona les claus per crear infografies amb la finalitat de millorar la comunicació en xarxes, buscant la viralitat i el posicionament amb criteris, fórmules i solucions, d’acord amb les característiques de cada xarxa social.

  Encara no hi ha comentaris, pots ser el primer

  Deixa el teu comentari

  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.